Magone Liedeskalna aizdomu pilna dodas uz Rīgu, lai pieķertu Anatoliju melos (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Magone Liedeskalna (ex. Burka)
Magone Liedeskalna (ex. Burka) Foto: Ekrānuzņēmums

Šovu zvaigzne un dzejniece Magone Liedeskalna Valentīna dienu pavadīja kopā ar savu jauno draugu Anatoliju. Pēc kopīgi pavadītā romantiskā vakara Magonei radušās aizdomas, ka viņš, iespējams, dzīvo dubultu dzīvi. Viņa dodas uz galvaspilsētu, lai pieķertu Anatoliju melos.

Abi bija norunājuši atkal satikties, bet te pēkšņi Anatolijs tikšanos atcēlis, sakot, ka esot apslimis. Magone tam netic, tāpēc dodas uz Rīgu, lai to pārbaudītu.

Magone uzskata, ka viņš slimošanu simulē, bet viņa nezina, kāpēc. "Man ir aizdomas, ka viņš mani čakarē, bet nu tad uzzināsim to kopā," tā Magone.

Pie Centrāltirgus Magoni sagaida draudzene, kura ir gatava šai "misijā" doties kopā ar viņu. Abas izdomājušas plānu – vājiniekam aizvest kaut ko veselīgu, lai pārbaudītu, vai viņš patiesi ir slims, vai Magoni māna. 

Jau vēstīts, ka abi iepazinās internetā. Pērnā gada nogalē viņi pirmo reizi tikās Rīgā, bet vēlāk Anatolijs devās ciemos pie Magones uz Sinoli, kur abi pavadīja kopā vairākas dienas.

Aizvadīto Valentīna dienu abi pavadīja kopā. Magone atzinās, ka viņai ir bail iemīlēties. Lai gan Magonei simpatizē Anatolijs, viņu tomēr ne līdz galam apmierina viņas dzīvesveids.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu