Jānis Šipkēvics par to, kā uzņēmis atbrīvošanu no detektīva pienākuma šovā "Balss maskā"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Šipkēvics.
Jānis Šipkēvics. Foto: Edijs Pālens/LETA

Trīs sezonas šova "Balss maska" detektīvu komanda bija nemainīga, bet tagad notikušas izmaiņas – "Radio SWH" vadītāja Jāņa Šipkēvica vietu ieņems cits detektīvs.

Šipkēvics šovā allaž demonstrēja spīdošas un gana profesionālas zināšanas mūzikas lauciņā. Viņa vieta gan nepalikšot tukša, to ieņems bijušais šova vadītājs un aizvadītās sezonas viens no dalībniekiem – TV raidījumu vadītājs Mārtiņš Spuris.

Taujāts, kā uzzinājis par detektīva karjeras beigām, "Radio SWH" vadītājs stāsta: "Man piezvanīja producents Guntars Gulbiņš un teica, ka esot divas ziņas – viena laba un otra ne. Labā – "Balss maskā" ekrānos būs, sliktā – TV3 vēlas pārmaiņas, un sākšot ar mani." 

Jaunumus Šipkēvics uztvēris saprotoši, bez pārmetumiem. "Tieši otrādi, esmu piedalījies vismaz 60 televīzijas konkursu šovos, par ko vadībai un neatkarīgo producentu grupām varu būt pateicīgs. Jānāk arī jaunajiem, citādi ekrānos vienas un tās pašas sejas. Cik tad var?!" teic Jānis.

Daudzus šova fanus jau tagad māc aizdomas, vai tikai pārmaiņas detektīvu komandā nav saistītas ar to, ka Šipkēvics šosezon varētu būt viens no dalībniekiem.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka jau šo svētdien, 25. februārī, šovs "Balss maskā" gatavs pārsteigt TV3 skatītājus ar jaunām maskām, košiem priekšnesumiem un noslēpumainiem pavedieniem. Šonedēļ skatītāji iepazīsies ar pirmajiem septiņiem šova dalībniekiem – Bebru, Kokteili, Planētu, Mutantu, Princesi, Papagaili un Virtuli.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 20. februāra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu