VIDEO Brazīliete pēc lūpu apjoma palielināšanas slimnīcā cīnījusies par savu dzīvību (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Uztura speciāliste Barbara Martiniano no Brazīlijas pēc lūpu palielināšanas ar filleru injekcijām 2023. gadā cīnījusies par dzīvību slimnīcā, vēsta ārvalstu mediji.

"Es iedomājos, ka lūpu palielināšanu veiks profesionālis, jo klīnika, uz kuru devos, atrodas populārā iepirkšanās centrā un [ir] daļa no nacionālās franšīzes," stāsta sieviete.

Barbara sacīja, ka viņa bija veikusi izpēti, pirms izlēma par procedūru, un saka, ka pat zinājusi, kāda veida hialuronskābi konkrētā klīnika izmantos.

"Apmēram pēc 24 stundām sāku just sāpes, lūpas pulsēja. Trīs dienas sāpes pastiprinājās, bet domāju, ka tās pāries," sacīja sieviete. Izrādās, ka procedūru bija veikusi zobārste.

Kliente piebilda, ka sāpes bija neizturamas, tāpēc lietoja daudz pretsāpju medikamentu.

Barbara par sāpēm pastāstīja vīramātei, kurai bijusi tāda pati procedūra, taču nebija neviena no minētajām blakusparādībām.

Viņa kļuva bažīga. Naktī sāpes pastiprinājās, tāpēc Barbara sazinājās ar draudzeni, kura arī ir zobārste.

"Viņa teica, ka tas nav normāli, un veica asins plūsmas testu," viņa saka. Testā noskaidrojās, ka būtiski samazinājusies asins plūsma.

Barbara sazinājās ar klīniku, kura ieteica lietot pretalerģijas medikamentus. "Bet viņi man pat nepateica devu. Bija jau par vēlu, jo man sākās alerģiska reakcija," viņa sacīja.

Pēc tam Barbara tika steidzami nogādāta slimnīcā, kur viņa saņēma nepieciešamos medikamentus. Viņa norāda, ka jutusi izteiktas sāpes kaklā.

"Klīnika solīja kompensēt visas izmaksas, bet es viņiem teicu: "Tas nav salīdzināms ar visu to, ko esmu piedzīvojusi. Es gandrīz nomiru.""

Barbara saka, ka tagad apsver iespēju vērsties tiesā.

@jessicacaileyburko #fyp #cosmeticnightmares #DanceWithTurboTax #trending #cosmetics ♬ Oh No - Kreepa
Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu