"Nebiju tā slēpies savā dzīvē." Magnuss Eriņš par piedalīšanos šovā "Balss maskā"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Svētdienas, 25. februāra, vakarā startēja šova "Balss maskā" ceturtā sezona, un jau pirmajā raidījumā krita viena no maskām. Pirmā raidījuma noslēgumā tika atmaskots pirmais dalībnieks – zem Virtuļa maskas slēpjas radio personība un dīdžejs Magnuss Eriņš.

Par piedalīšanos Eriņš stāsta intervijā "900 sekundēs": "Es biju nedaudz pārsteigts, kad izdzirdēju, ka Virtulim jāiet uz izbalsošanu. Bet kādam bija jābūt pirmajam, un šajā reizē trāpījos es."

Savu dalību muzikālajā šovā viņš apsvēra četras līdz sešas dienas. "Patiesībā forša pieredze. Nezinu, vai kādreiz dzīvē varēšu vēl atkārtot vai ko līdzīgu mēģināt, bet, ja man būs tāda iespēja, kāpēc ne.

Tas, kas man visvairāk šķita interesanti, neskatoties uz to, ka es tur pavadīju tikai vienu dienu, tā superslepenība – katru reizi, kad tev kaut kur jāiet vai jādodas kājas izlocīt paviljonā, maska, viss melnā, neviens neredz, neviens nezina, kas tu esi, – ļoti savdabīga sajūta. Es nebiju tā slēpies savā dzīvē, man šķiet, nekad," saka Magnuss.

Gruntīgās maskas dēļ Magnusam nebija viegli kustēties. "Man bija ļoti mazs lodziņš, un varēja redzēt burtiski metru uz priekšu. Lai es redzētu uz sāniem, man bija jāgrozās. Uz skatuves es mēģināju neuzkrist virsū dejotājiem un neapgāzties," stāsta Magnuss.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka iepazīšanās raidījumā TV skatītājiem bija iespēja iepazīties ar ar pirmajiem septiņiem šova dalībniekiem – Bebru, Kokteili, Planētu, Mutantu, Princesi, Papagaili un Virtuli.

Turpmākos 10 svētdienas vakarus kanāla TV3 skatītājiem būs iespēja sekot līdzi spraigajai minēšanas spēlei, kur par uzvaru cīnīsies nu jau 12 sabiedrībā zināmas personības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu