Aktrise Inga Tropa iemīlējusies kolēģī (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aktrise Inga Tropa jau kādu laiku ir jaunās attiecībās, bet iepriekš izvairījās atklāt, kas ir viņas mīļotais. Nu atklājies, ka viņa ir attiecībās ar operatoru, režisoru un aktieri Gati Unguru, vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Kā zināms, Inga un Gatis atveido galvenos varoņus Martu un Tomu jaunajā latviešu komēdijā "Melnais samts". Nu abi ir pāris arī ārpus kadra.

"Ar Gati godīgi un profesionāli darījām savu darbu, taču filmas tapšanas laikā mūsu savstarpējās emocijas ar katru mirkli raisījās un auga, līdz sapratām, ka tas ir kas vairāk un dziļāk un mums ir vēlme šīs attiecības turpināt," žurnālam "Privātā Dzīve" apstiprina Inga.

Iepriekš Tropa bija precējusies ar mākslinieku Miķeli Fišeru. Abi satuvinājās 2016. gadā un apprecējās 2020. gadā, taču 2022. gada vasarā kļuva zināms, ka abi gājuši katrs savu ceļu. Fišers pēc tam atkal apprecējās, par sievu apņemot komponisti Annu Ķirsi.

Filma "Melnais samts" ir humora caurvīts stāsts par jaunas sievietes attiecību un radošās dzīves līkločiem, cenšoties sasniegt savus mērķus un kļūt par normālu pieaugušo. Sapņi mijas ar realitāti, emocionāli dzīves izaicinājumi ar absurdu humoru un pašironiju. 

Filma ieguva deviņas Nacionālās kinobalvas "Lielais Kristaps" nominācijas. "Lielā Kristapa" balvu kā labākā otrā plāna aktrise saņēma Sabīne Tīkmane.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 27. februāra numurā!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu