Noskaties Dončiča "Mavericks" nogremdē viens no visu laiku iespaidīgākajiem uzvaras metieniem

Apollo.lv
Makss Struss ar komandas biedriem
Makss Struss ar komandas biedriem Foto: AFP / Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) un basketbolā kopumā bieži negadās redzēt, ka uzvaras metiens līdz ar spēles beigu sirēnu tiek realizēts vēl pirms centra līnijas. Tieši to aizvadītajā naktī izdarīja Klīvlendas "Cavaliers" aizsargs Makss Struss.

"Cavaliers" savā laukumā ar rezultātu 121:119 pārspēja Dalasas "Mavericks".

Nepilnas trīs sekundes pirms pamatlaika beigām pēc Lukas Dončiča piespēles "Mavericks" vadībā izvirzīja Pols Džemeins Vašingtons. Tomēr pēdējo vārdu teica "Cavaliers" aizsargs Struss, kurš bumbu laukumā iespēlēja Evanam Moblijam, to uzreiz saņemot atpakaļ un realizējot uzvaras metienu no gandrīz 18 metriem (59 pēdas jeb 17,98 metri).

Video: Strusa neticamais uzvaras metiens

Šis NBA vēsturē ir otrs tālākais uzvaras metiens līdz ar spēles beigu sirēnu. Pats tālākais šāda veida metiens pieder Devontem Greiemam, kurš 2021. gadā uzvaras metienu realizēja no 18,6 metru distances (61 pēda).

Struss šajā mačā arī bija otrs rezultatīvākais basketbolists "Cavaliers" rindās, tikai ar realizētiem tālmetieniem gūstot 21 punktu.

"Cavaliers" pēc vājā sezonas sākuma ir spējuši pamatīgi pacelties Austrumu konferences tabulā, ar bilanci 38-19 ieņemot otro vietu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu