"Eirovīzija mani salauza." Mūziķis Justs Sirmais atklāti par dzīvi pēc Eirovīzijas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: "Supernova 2016"/LETA

Mūziķis Justs Sirmais, kurš 2016. gadā pārstāvēja Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā, atklātā intervijā "Dzīvei nav melnraksta" dalījās ar skaudrām detaļām par konkursu un dzīvi pēc tā.

Justs  atklāj: "Man būtu grūti teikt, ka Eirovīzija mani salauza. Bet kaut kādā ziņā Eirovīzijas dēļ man pagāja ilgāks laiks, kamēr es spēju atrast sevi."

"Tad, kad biju Eirovīzijā, es vēl nebiju īsti izveidojies, bet no manis prasīja domas, tēlu un pievilka klāt kaut kādu personību, kura strādāja, bet es īsti nezinu, vai tā bija manējā," atzīst Justs.

"Šī lieta man sašķobīja esību un saprašanu, kas es īsti esmu. Man bija sajūta, ka man bišķiņ dalās šīs personības, ar kurām man jādzīvo ikdienā, - ir Justs, kas ir uz skatuves, intervijās, un ir Justs, kas ir mājās, ar draugiem. Likās, ka šīs personas ir divas sejas," pauž mūziķis.

Neilgi pēc dalības Eirovīzijā viņš pārcēlies uz ārzemēm. "Kad es dzīvoju ārzemēs, man ļoti patika tā dzīve, kad tu neesi situācijā, kad tevi vēro, apspriež. Man iepatikās tā drošība un ka esi tikai sev."

Pēc panākumiem Eirovīzijā un izpārdotiem koncertiem Justs atzīst, ka viņam patiesībā patīk vienkāršs darbs. "Man patīk dārza darbi, man patika būt viesmīlim - man tas ļoti labi sanāca."

Neraugoties uz to, ka viņš pat bija prātojis mest muzicēšanu pie malas, Justs tomēr ir atgriezies uz skatuves un vēlas dalīties ar savām dziesmām. "Kad es dziedu un redzu, ka tas raisa cilvēkos emocijas, - man tā ir kā narkotika. Es gribu vēl!" 

Atgādinām, ka Justs pārstāvēja Latviju Eirovīzijā ar dziesmu "Heartbeat", kuru sarakstījusi 2015. gada pārstāve konkursā - Aminata Savadogo. 2023. gadā viņš atkārtoti piedalījās Eirovīzijas nacionālajā atlasē ar dziesmu "Stranger", taču nekvalificējās finālam.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu