Porziņģim pie sāniem manīta jauna dāma

Apollo.lv
Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas slavenākais basketbolists, NBA kluba Bostonas "Celtics" spēlētājs Kristaps Porziņģis februāra izskaņā apmeklējis NHL spēli un vērīgākie pamanījuši, ka viņam līdzās bijusi kāda tumšmataina dāma, liekot faniem uzdot jautājumus – kas viņa ir?

Sociālajos tīklos izplatījies foto, kur Porziņģis redzams Bostonas "Bruins" spēlē pret Vegasas "Golden Knights" un viņam blakus ir kāda tumšmataina dāma.

Pagaidām gan nav zināms, kas ir šī tumšmatainā dāma.

Maču viņš apmeklēja kopā ar Žani Peineru. Ļaudis sociālajos tīklos lielāku uzmanību pievērsuši tieši Peineram un viņa matu sakārtojumam – daļa viņu salīdzināja ar Loida Kristmasa tēlu no filmas "Stulbs un vēl stulbāks" (Dumb and Dumber), ko atveido Džims Kerijs. 

Kā zināms, pērn izjuka Porziņģa un viņa draudzenes Lauras Vizlas attiecības

Vizla šķiršanās faktu apstiprināja žurnālam "Santa": "Bet nav notikusi traģēdija, šo šķiršanos nevērtēju kā zaudējumu. Mēs viens otru ļoti cienām, viņš ir lielisks. Man bija jāpaiet malā, jāapsēžas un jāpadomā. Iespējams, esmu tāds cilvēks, kas vienmēr ļoti daudz ir koncentrējies uz citiem. Bet esmu jauna, un, lai būtu pa īstam laimīga, man ir svarīgi attīstīties. Bet grūti to izdarīt, ja dzīvo vairāk otram, nevis sev."

Kā zināms, Kristaps un Laura bija kopā trīs gadus. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu