Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Valdis Melderis izsakās, vai dzimumlocekļa izmēram seksā ir nozīme (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valdis Melderis
Valdis Melderis Foto: Paula Čurkste/LETA

Televīzijas un radio personība Valdis Melderis, kurš vairāku gadu garumā plašu skatītāju auditoriju uzrunāja no skatuves savā monoizrādē “Sex guru ar Valdi Melderi”, par orgasmu izsakās lakoniski: tas ir kā sniega leopards! Uzzini, ko atbild Valdis uz jautājumu, vai dzimumlocekļa izmēram ir nozīme.

TV raidījumā "Zilonis studijā" Valdis Melderis izsakās, ka cilvēkiem būtu svarīgi saprast, ka esot simtiem veidu, kā orgasmu izjust, "un katrs no tiem ir okei".

"Vissvarīgākā lieta par orgasmu ir: tikko sāc domāt par orgasmu, iespēja to piedzīvot vairākkārt attālinās. Orgasms ir kā sniega leopards," uzskata Melderis.

Melderim ir arī viedoklis par tēlotajiem orgasmiem: "Izrādē izskanēja atbilde uz šo jautājumu – sieviete tādā veidā saka: "Būs jau labi. Pietiks censties. Nav jau katrreiz jāpiedzīvo." Vienkārši viņa tā nevar pateikt, jo čalis ņems ļaunā."

"Citi jautājumi izrādē arī bija ļoti, ļoti atklāti. Piemēram, man ir mazs krāns, ko man darīt?” atminas Melderis. Vai Valdim ir atbilde uz šo jautājumu?

"Šajā gadījumā sievietes vienmēr atbild ļoti vienkārši: kas, tev nav mēles, roku, mutes? Īstenībā īstais sekss notiek, pirms vispār kāds to krānu ierauga. Ja tu esi visu izdarījis pareizi priekšspēles laikā un starp [seksa] reizēm, tad ir pilnīgi vienalga, kāds ir izmērs," norāda Melderis.

Vairāk skaties raidījumā!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu