"Vecāki vīrieši ir garlaicīgi un nespēj tikt man līdzi!" 54 gadus veca sieviete aizstāv 21 gada vecuma starpību ar vīru (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Michelle Rinella Graham / Facebook

Kāda amerikāniete ir atradusi mīlestību vīrietī, kurš par viņu ir 21 gadu jaunāks, apgalvojot, ka vecāki vīrieši viņā nerada interesi.

Četru bērnu māte Mišela Rinela “DailyMail” paskaidroja, ka starp viņu un Brendonu Greiemu – kravas automašīnas vadītāju un personīgo treneri, radās “tūlītēja saikne”.

Pirms sava tagadējā vīra satikšanas viņa bija precēta ar vīrieti, kurš par viņu ir 11 gadus vecāks.

Tomēr, runājot par savu pieredzi ar vecākiem vīriešiem, sieviete skaidroja: “Viņi nevar tikt man līdzi. Viņi vienkārši ir garlaicīgi.”

Pēc šķiršanās 2019 gada septembrī Mišela satika Greiemu, kuram tagad ir 33 gadi.

Sākotnēji gan viņa nav bijusi cerīga par abu attiecībām.

“Sākumā man nebija dižu gaidu, ņemot vērā vecuma atšķirību. Es atvēru viņa ziņu un pie sevis nodomāju: “Atkal kaut kāds divdesmitgadnieks. Kāpēc viņi man raksta?” Tad es prātoju, ka varbūt ātrs sveiciens nekaitētu. Es viņam nosūtīju jautājumu: “Cik tev gadu?”, uz ko viņš atbildēja: “Pietiekami, lai tevi padarītu laimīgu!” Viņam bija taisnība,” atklāja Mišela.

Sieviete piebilda, ka abu seksuālā enerģija esot kā “uguns”.

Tāpat viņu uzrunājusi emocionālā saikne un fakts, cik emocionāli pieejams Greiems bijis. “Viņam bija tāds pieejamības līmenis, pie kā es neesmu pieradusi. Vecāki vīrieši vienmēr bija noslēgtāki, un viņiem nekas no attiecībām nebija vajadzīgs.”

Pēc divu gadu attiecībām abi apprecējās. Greznā kāzu ceremonija notika brīvā dabā, to pavadīja uguņošana un pāra izbrauciens ar laivu pāri ezeram.

Šobrīd pāris lielāko daļu laika pavada strādājot, kopā pavadot brīvdienas un pieskatot Greiema 13 gadus veco dēlu.

Mišela piebilda, ka ir pieradusi pie negatīvajiem komentāriem, turklāt tie pāri tikai “uzkurinot” vēl aizrautīgāk cīnīties par abu attiecībām.

Šobrīd viņa cenšas nedomāt par to, kā viņa un vīrs izskatīsies pēc 20 gadiem. Tāpat viņa piebilda, ka joprojām prāto, vai var uzticēties Greiemam, ka viņš par viņu parūpēsies, kad viņa kļūs vecāka.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu