VIDEO Magone Liedeskalna smīdina ļaudis, parādot dziesmas "Ko tu lūr" videoklipa tapšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Šovu zvaigzne Magone Liedeskalna ar Kapteini Reini un Horenu Stalbi nedēļas sākumā prezentēja dziesmas "Ko tu lūr" videoklipu, ko dēvē par nākamo ballīšu grāvēju. Magone vietnē "TikTok" dalījusies ar amizantajām aizkulisēm no videoklipa filmēšanas.

Magone pavisam nesen izveidojusi "TikTok" kontu, kas pāris dienu laikā guvis jau 2110 sekotājus, bet Magones pirmais ievietotais video sasniedzis jau vairāk nekā 235 tūkstošus skatījumu.

Magone "TikTok" dalījusies ar vairākiem video, parādot, kā tapis viņas un draugu kopdarbs. Videoklips tapis turpat viņas mājās – Sinolē, parādot Magones ikdienu.

@magone.bez.filtra @Kapteinis Reinis @Horenstalbe ♬ original sound - Magone bez filtra

@magone.bez.filtra @Kapteinis Reinis @Horenstalbe ♬ original sound - Magone bez filtra

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka dziesma "Ko tu lūr" vēsta par cilvēku atkarību no tehnoloģijām un to, kā tās tiek lietotas ikdienā. Katram no dziesmas dalībniekiem ir bijusi sava pieredze šajā jautājumā.

"Dziesma radās, redzot nejēdzību, trulumu, tukšumu, vientulību, atkarību man apkārt – skolās, publiskajā un sociālajā sfērā. Kaut kāds murgs! Kādam ir šīs aizsietās acis jāatver! Pazaudēta bērnība, ekrāna nozagtās dzīves..." komentēja Magone.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu