Nauris Puntulis atklāj, ko svarīgu zaudējis, sēžot ministra krēslā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Bijušais kultūras ministrs, politiķis, izbijis grupas "Pērkons" solists un diplomēts tenors Nauris Puntulis, viesojoties "Radio SWH" raidījumā "Ar dziesmu par dzīvi", stāstīja par dzīvē zaudēto, esot vairāk nekā četrus gadus kultūras ministra amatā.

Puntulis izteicās par vientulības brīžiem: "Protams, man ir ģimene un gana kupla ģimene, taču, ja runājam par vientuļš tādā ziņā, es domāju drīzāk tādu draugu loku. Šo ministra gadu laikā tas nu gan ir pazaudēts. Nekad nav bijuši īpaši daudz draugu, jo es kā dzimis kurzemnieks nekad neesmu bijis īpaši draudzīgs pats.

Nekad man īpaši daudz draugu nav bijis, bet kopš šiem gadiem ir pazaudēti arī tie paši. Pamatā jau tas iemesls ir, ka jebkura draudzība ir jākopj, jāuztur un tam nav bijis laika. Gan jau kāds arī ir pazaudēts tādēļ, ka varbūt ir kaut ko, kā padomju laikos, sagaidījis sev labvēlīgi no mana amata un nav to sagaidījis."

Kā vēl vienu iemeslu, kāpēc draugi zuduši, tenors nosauc potenciālu skaudību, kurai kāds, iespējams, nav ticis pāri. "Saliekot to visu kopā, tad brīžam es saprotu, ka pēc šiem gadiem es esmu kļuvis daudz, daudz vientuļāks nekā pirms tam," teic Puntulis.

Pilnu raidījuma ierakstu vari noklausīties šeit.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu