VIDEO Vai F-1 čempions Verstapens zina, kur atrodas Rīga?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Makss Verstapens
Makss Verstapens Foto: dpa/scanpix

Pirmās formulas (F-1) komanda "Red Bull" savā "TikTok" kontā publiskojusi video, kurā savas ģeogrāfijas zināšanas pārbauda trīskārtējais čempions Makss Verstapens.

F-1 savā "YouTube" kontā ik pa laikam publisko video, kuros tiek pārbaudīta pilotu erudīcija, tai skaitā ģeogrāfijas zināšanas. Citiem pilotiem mēdz būt problēmas ar Vācijas un Portugāles atšķiršanu, bet Verstapens šajos pārbaudījumos lielākoties ir starp erudītākajiem braucējiem.

"Red Bull" publicētajā "TikTok" izaicinājumā Verstapenam pēc nejaušas izvēles principa tika dotas trīs Eiropas valstu galvaspilsētas, kuras viņam kartē bija jāatzīmē pēc iespējas tuvāk to reālajai atrašanās vietai.

Verstapenam kartē bija jāatzīmē Dublinas, Romas un Rīgas atrašanās vieta. Trīskārtējam čempionam konkrētajā pārbaudījumā veicās šādi:

@redbullracing Where is it in EU with Max 🌍 #F1 #filter #game #maxverstappen ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Verstapens šo sezonu sāka tieši tāpat, kā noslēdza pagājušo, – ar pārliecinošu uzvaru. Aizvadītajā nedēļas nogalē notikušajā Bahreinas "Grand Prix" Verstapens otrajā vietā esošo komandas biedru Serhio Peresu apsteidza par 22 sekundēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu