Jaudīga nedēļa. Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 11. līdz 17. martam (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AnastasiaDudka/Shutterstock

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 11. līdz 17. martam.

AUNS

Šonedēļ nemierīgi. Ja kaut kas nenotiks, kā esi iecerējis, tad piktosies un gribēsi pasauli pārtaisīt. Enerģijas tev daudz, bet vai vērts to tērēt neauglīgos cīniņos? Ja kādi darbi bremzējas, dari tos, kas iet no rokas. Bet varbūt vispār vajag apstāties un padomāt par jauniem ceļiem – kur un kā nopelnīt vairāk, turklāt darot to, kas sirdij tīk. Iespējams, kādu hobiju var pārvērst pelnošā biznesā. Nedēļas nogalē vēlams mierīgi atpūsties, padomāt, pameditēt. No saviesīgām aktivitātēm nebūs prieka, drīzāk var izcelties kādas nesaprašanās.

VĒRSIS

"Dzīve ir tas, kas ar mums notiek, kamēr mēs plānojam, kā dzīvot," teicis viens vieds cilvēks. Kaut arī tev patīk, ja viss pēc plāna, notikumi mēdz sagriezties virpuļos. Izmanto iespējas, kas var parādīties pavisam pēkšņi. Varbūt ideju veidā kaut kur zemē mētājas zelta dālderi, kas jāpaceļ. Ir labs laiks peļņai. Kādas vērtīgas idejas var piespēlēt draugi vai kolēģi. Brīvdienās ieplāno kultūras pasākuma apmeklējumu vai izbraucienu dabā – līdzi ņemot jautru kompāniju, tuvos un mīļos cilvēkus. Daudz optimisma un pozitīvisma.

DVĪŅI

Daudz emociju un iespējamas situācijas, kad prāts saka ko vienu, bet sirds kaut ko citu. Kam labāk klausīt? Ja izlemjami svarīgi jautājumi, tad vissvarīgākais – nedarīt to steigā. Izmanto slaveno "Vējiem līdzi" varones Skārletas teicienu: "Par to es domāšu rīt!" Lai ir laiks sakārtot domas. Šī nedēļa ir sekmīga profesionālajai izaugsmei, var nākt kāds interesants karjeras piedāvājums. Ja pats pamani kādas iespējas, tad piesaki savu kandidatūru un nekautrējies nosaukt cenu. Nedēļas nogalē mierīgi atpūties un palutini sevi, darot to, kas iedvesmo.

VĒZIS

Apcerīgs noskaņojums. Iespējams, iestājies neliels pavasara nogurums, varbūt esi uzņēmies pārāk daudz pienākumu, vai vienkārši dzīvē kaut kas jāmaina. Piemērots laiks, lai izpētītu darba sludinājumus, rakstītu biznesa projektus, interesētos par sadarbību vai finansējuma iespējām. Gala lēmumu gan vēl nepieņem, jo, kā mēdz teikt – lēnāk brauksi, tālāk tiksi. Viss jāizvērtē un jāatrod stabili sadarbības partneri. Brīvdienās rūpes par radiniekiem un mājas saimniecību. Vari sarīkot pavasara talku ar ballīti noslēgumā.

LAUVA

Tu esi līderis, kuram piestāv lauru vainags. Priekšā jaunas tāles un interesanti izaicinājumi. Parādi savas radošās spējas, un iedvesmo citus ar savu dzīvesprieku. Pozitīvam cilvēkam daudzi uzsmaida un daudzas durvis atveras. Var rasties iespējas iegūt papildu ienākumus, taču izvairies no lieliem tēriņiem. Labāk dzīvot ar principu: cents pie centa, eiro pie eiro. Uzkrājumi rada drošības spilvena sajūtu. Brīvdienās laiks, kas pavadīts kopā ar ģimeni un draugiem, būs īpaši iedvesmojošs. Privātajā dzīvē nekautrējies izrādīt jūtas. Varbūt tieši tagad vajag atvērt sirdi kādam īpašam cilvēkam.

JAUNAVA

Neviens nekad nav šaubījies par tavām analītiskajām spējām un organizatora dotībām, bet šajā nedēļā tās tiks vērtētas īpaši augstu. Iedziļinies darbu vai projektu detaļās un izanalizē tās no dažādiem skatupunktiem. Kad vērtējums gatavs, dari to zināmu kolēģiem vai darījumu partneriem. Par atsevišķiem momentiem var nākties padiskutēt, bet, kā mēdz teikt: strīdos dzimst patiesība un rodas efektīvākie risinājumi. Privātajā dzīvē pievērs uzmanību emocionālajai un fiziskajai labsajūtai. Rāmi atpūties, esi pēc iespējas vairāk kopā ar tuvajiem cilvēkiem, padomā par veselīgu dzīvesveidu.

SVARI

Profesionālajā vidē pievērs uzmanību komunikācijai: vai skaidri esi izteicies, vai kolēģi sapratuši, vai nav palikuši neizrunāti jautājumi un spriedze pēc karstākām diskusijām. Tad darbi veiksies un tava komanda darbosies kā viens vesels. Ja rodas kādas jaunas idejas, tad arī tās izstāsti – nevajag „turēt sveci zem pūra”. Finansiālajā jomā esi uzmanīgs, un plāno savus tēriņus rūpīgi. Brīvdienās var rasties vēlme iegādāties kaut ko īpašu, tomēr apdomā, cik tas būs lietderīgi. Svarīgas sirdslietas – daudz kas pārdomājams un pārrunājams.

SKORPIONS

Tev piemīt harizma un tu spēj saliedēt komandu kopīgam darbam. Stāsti idejas, centies motivēt, liec lietā loģiskus argumentus. Arī ikdienišķiem darbiem vajag meklēt inovatīvus risinājumus, iespēju robežās izmantot jaunākās tehnoloģijas, darboties kreatīvi. Ir piemērots laiks jauniem profesionāliem izaicinājumiem. Jārunā arī par finanšu aspektiem un vēlams veidot uzkrājumus. Privātajā dzīvē daudz emociju, romantika un sirds siltums. Būs svarīgi, lai otrs cilvēks saprot tevi no viena acu skata. Ja sirds brīva, izej sabiedrībā – varbūt satiksi radniecīgu dvēseli.

STRĒLNIEKS

Dzīvei ir piedzīvojumu garša... Šajā nedēļā daudz notikumu, kas dienas padara krāsainas un aizraujoši interesantas. Tavs entuziasms un optimisms iedvesmos arī citus. Dalies ar idejām un piedāvā risinājumus - var rasties lieliskas sadarbības iespējas. Taču pirms pieņemt lēmumus, apsver tos rūpīgi. Finanšu jomā esi uzmanīgs, jo peļņas un zaudējumu iespējas patlaban iet roku rokā. Viss atkarīgs no tā, cik precīzi aprēķināsi izdevīgumu un kā risināsi darījumu sarunas. Brīvdienās pievērsies sportiskām aktivitātēm, kā arī runā ar tuviniekiem par saviem sapņiem un plāniem. Varbūt viņi piespēlēs kādu ideju.

MEŽĀZIS

Jaudīga nedēļa. Esi pirmais pie starta līnijas un gatavojies doties uz priekšu un uzvarēt. Tev ir pieredze un tu zini, ko dari. Tomēr, lai panāktu ilgtermiņa panākumus, svarīgi būt gatavam pielāgoties mainīgajiem apstākļiem. Dažkārt lietas labā nākas upurēt kādus principus. Sadarbojies ar kolēģiem un uzklausi citu cilvēku pieredzi, lai sasniegtu kopīgos mērķus. Darbs ir darbs, bet svarīga arī privātā dzīve. Vajadzēs atrast līdzsvaru starp personīgajām vēlmēm un profesionālajiem mērķiem. Nedēļas nogalē kaut kas padarāms mājas saimniecībā, bet lielus darbus neplāno. Labāk doties ar mīļajiem cilvēkiem uz kādu pasākumu.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā atrodi veidu, kā iekustināt savu radošo potenciālu. Nāc klajā ar jaunām idejām un pieņem izaicinājumus, kas iedvesmo domāt ārpus ierastajām robežām. Dalies ar savu redzējumu un iesaisties kreatīvās diskusijās. Varbūt ir laiks pārskatīt savus profesionālos mērķus un pievērsties projektiem, par kuriem sen esi domājis. Darba jomā pievērs arī uzmanību jaunāko tehnoloģiju tendencēm. Brīvajā laikā prieks no kopā būšanas ar tuviniekiem, aizraujošiem pasākumiem un intelektuālām sarunām.

ZIVIS

Daudz emociju. Dažu brīdi šķitīs, ka dzīve velk atvarā, dažu brīdi, ka ceļš ved uz jaunām virsotnēm. Nepieņem lēmumus steigā, jebkurā situācijā vajag kādu brīdi apdomāšanai. Īpaši uzmanīgam jābūt tad, ja lemjami finanšu jautājumi. Ne velti ir sakāmvārds – gara mēle solot, īsas rokas dodot. Vajag visu noformēt juridiski korekti. Ja rodas vēlme apgūt kaut ko jaunu, lūkojies uz tehnoloģiju jomu. Nedēļas nogalē jaukas tikšanās ar draugiem, kultūras pasākumi un daudz sirsnības. Kādam aizraujoši mīlas piedzīvojumi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu