70 gadus veca pasažiere gūst galvas traumas vilciena nepareizas apstāšanās dēļ Lielvārdes stacijā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Aptuveni 70 gadu veca pasažiere 8. martā Lielvārdes stacijā guvusi galvas traumas, mēģinot izkāpt no Daugavpils virziena pasažieru vilciena, jo tā pēdējie vagoni bija apstājušies vietā bez perona jeb pasažieru platformas, aģentūrai LETA pastāstīja aculieciniece, sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Rassa.

Vilciena, kas no Rīgas izbrauca plkst. 12.48, pēdējie vagoni apstājušies zonā, kur nav platformas, un divas vecāka gadagājuma sievietes nespēja no tāda augstuma droši izkāpt.

Kāpjot ārā no vilciena, pirmā pasažiere nokritusi uz muguras, bet otrai ar šķembām pāršķelta piere, kas redzami asiņojusi, stāsta aculieciniece.

Rassa aģentūrai LETA pastāstīja, ka citi pasažieri, cik nu varējuši, palīdzējuši abām cietušajām sievietēm. Viena no viņām pati nav spējusi piecelties, tāpēc lūgusi palīdzību, un arī otru sievieti kājās pieslēja citi pasažieri, jo šķita, ka pašas spēkiem viņa nevarēs piecelties.

"Cilvēki palīdzēja, izsauca "ātros" [Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu - red.]. Ne viena no abām nebija pašas spējīgas piecelties," atstāsta Rassa.

Savukārt vilciens vienkārši aizbraucis tālāk, un neviens nav interesējies par cietušo pasažieru stāvokli.

Aculieciniece skaidro, ka perons bija pietiekoši garš, lai pie tā būtu apstājušies visi vilciena vagoni.

Viņa atzīmē, ka vilcienu veidoja divi kopā sakabināti sastāvi. Tas bija vecā tipa vilciens, kuram jau tā pie izkāpšanas ir lielāks attālums līdz zemei, piebilda Rassa.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu