Adrianu Miglāni pārsteidz, cik daudz aizņemtu vīriešu pievērš viņai uzmanību (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Dziedātāja Adriana Miglāne pēc šķiršanās no sava bērna tēva par vīriešu uzmanību nesūdzas, taču šobrīd viņa nav gatava nopietnām attiecībām. Šovā "Slavenības. Bez filtra" Adriana pastāsta, kas viņu pārsteidz. 

Šobrīd Adriana ir brīva sieviete, taču ar nopietnu attiecību veidošanu nesteidzas: "Laikam jau visur esmu izkladzinājusi, bet nē, es neesmu šobrīd gatava nopietnām attiecībām. Pieļauju, ka būšu tad, kad atradīšu īsto."

Tomēr tas nenozīmē, ka viņa ikdienā nesaņem lielu uzmanību no vīriešiem. Vaicāta, kur to saņem vairāk – dzīvē vai soctīklos, Adriana teic, ka visur. 

Viņa arī neslēpj, ka ir koķeta, bet aizņemti vīrieši viņai ir tabu. "Kāpēc man dēļ kaut kāda vīrieša, es atvainojos, desas savu sirdi piesārņot." Adriana ir neizpratnē, kāpēc tik daudz aizņemtu vīriešu pievērš viņai uzmanību. 

"Tas ir jēli. Man tu saki, ka esmu īpaša, bet mājās tev ir meitene, nu fuj," tā Adriana.

Adriana nesen arī atklāja patiesību par attiecībām ar savu bijušo vīru un to, kāds viņš ir kā tēvs abu kopīgajai atvasei. 

Līdz šim dziedātāja izvairījās atbildēt uz jautājumiem par bērna tēvu, bet nu Miglāne vairs neslēpj, ka par abu kopējo atvasi rūpējoties viena pati.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Adriana par šķiršanos no bijušā vīra un sava dēla tēva Krišjāņa Sondora paziņoja 2022. gada nogalē ar sociālo tīklu starpniecību. Lai gan sākotnēji kā vienu no šķiršanās iemesliem minēja dažādos skatījumus uz dzīvi, vēlāk atklājās, ka viņš bijis dziedātājai neuzticīgs.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu