Jonass ceturto vietu Argentīnas MXGP posmā vērtē kā labāko iespējamo rezultātu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas motosportists Pauls Jonass
Latvijas motosportists Pauls Jonass Foto: Publicitātes foto (ShotbyBavo)

Svētdien Argentīnā pasaules motokrosa čempionāta pirmajā posmā MXGP klasē izcīnītā ceturtā vieta ir šajās sacensībās labākais iespējamais rezultāts, Latvijas motosportistu Paulu Jonasu citē Latvijas Motosporta federācija (LaMSF).

Jau ziņots, ka pēc sestdien izcīnītās trešās vietas kvalifikācijā svētdien "Standing Construct Honda" braucējs pirmajā braucienā finišēja trešais, otrajā - ceturtais, šādu vietu ieņemot arī divu braucienu summā.

Divu braucienu summā uzvaru ar 47 punktiem svinēja spānis Horhe Prado ("GasGas"), otro vietu ar 42 punktiem ieņēma francūzis Romēns Fevrs ("Kawasaki"), bet trešo ar 31 punktu - slovēnis Tims Gajsers ("Honda").

"Protams, žēl, ka nesanāca uzkāpt uz goda pjedestāla, bet kopumā esmu apmierināts ar savu braukšanu, ar sajūtām uz motocikla," saka Jonass.

"Domāju, ka šodien šis bija labākais rezultāts, kuru varēju sasniegt. Prado, Fevrs un Gajsers bija ātrāki un jaudīgāki," atzīst motosportists, piebilstot, ka viņš cer nākamajos posmos šiem braucējiem pietuvoties un cīnīties par goda pjedestālu.

"MXGP sezona ir atklāta ar pozitīvu zīmi. Sajūtas bija labas jau no pirmajiem mirkļiem, kad iebraucu trasē, arī kvalifikācijā un abos braucienos," saka Jonass.

Šosezon pasaules čempionātā ir paredzēti 20 posmi. 8. un 9.jūnijā Ķegumā norisināsies devītais pasaules čempionāta posms.

Iepriekšējā sezonā kopvērtējumā uzvarēja Prado, aiz sevis atstājot Fevru un šveicieti Žeremī Sīveru, bet Jonass ar vairākiem savainojumiem ierindojās 19.vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu