"Lienčiks ienesīs riktīgāko kosmosu!" Šomase gatava atkal iekarot Latvijas šovbiznesu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Liene Šomase.
Liene Šomase. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Dziedātāja Liene Šomase, kura kādu laiku bija pametusi lielo skatuvi, nu atkal atgriežas. Viņa atkal gatava visus pārsteigt, šonedēļ vēsta "Privātā Dzīve".

"Tās Lienes, kas bija agrāk, vairs nav. Tagad ir cita Liene," teic Šomase.

Viņa uzsver, ka uz vairākiem gadiem no skatuves pazudusi apzināti. "Tālajā, neatceros vairs pat kurā gadā man sākās transformācijas posms. Kopš tā laika ļoti daudz ko esmu pārdomājusi un izanalizējusi. Esmu sapratusi, ka negribēju sevi nolietot tā, ka beigās vairs nepazīstu, kas esmu. Tāpēc izlēmu – kamēr vēl jauna un manas smadzenes spēj uztvert informāciju, ir jāpilnveido sevi. Visu šo laiku studēju smadzeņu darbību un kvantu fiziku," tā Liene.

Nu Liene gatava atgriezties Latvijas šovbiznesā. "Lienčiks ienesīs riktīgāko kosmosu! Nākamajā gadā iznāks mans otrais soloalbums, ko esmu tapinājusi pēdējos 12 gadus. Man būs arī audiogrāmata – par enerģijām," teic Šomase.

Šomase nesen raidījumā "Kad viņas satiekas" pirmo reizi atklāti pastāstīja par sabrukumu, kuru piedzīvoja pēc vaļsirdīgās izrunāšanās 2016. gadā kādā pasākumā Daugavpilī. Liene to sauc par smagāko periodu savā dzīvē.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 12. marta numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu