"Tēva uzvārds man ir traucējis visu mūžu." Madarai Repšei-Šternai atsaka palīdzību, jo viņa ir Einara Repšes meita (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Kad viņas satiekas"

Fotogrāfe un ekspolitiķa Einara Repšes meita Madara Repše-Šterna jaunākajā intervijā izdevumam "Kas Jauns" atklājusi, ka viņai atkārtoti ir saasinājušās veselības problēmas un ārstēšanai ir nepieciešami ievērojami līdzekļi. 

Madara nespēj vēlreiz saņemties un publiski lūgt svešiem cilvēkiem ziedot, bet viņa lūdz cilvēkus iegādāties viņas bildes: "Ļoti, ļoti vajag vairāk darbu – pasūtījumu bildēm, lai varu nopelnīt vairāk. Būtu ļoti pateicīga par atbalstu, iegādājoties bildes."

Izdevums "Kas Jauns" raksta, ka izmisumā viņa pat pastarpināti centusies vērsties pie miljonāra Jūlija Krūmiņa. Šoreiz Madarai vēlme iepazīties un aprunāties par iespējamu abpusēji izdevīgu palīdzēšanas formu neizdevās, jo, uzzinot, ka viņa kontaktus varētu nodot Repšem, Krūmiņš pateicis kategorisku nē.

Viņš tiešā tekstā pavēstījis, ka Madarai palīdzēt nevar tikai tāpēc, ka viņa ir Einara Repšes meita. Krūmiņš esot teicis: "Viņš man savulaik ļoti sliktas lietas biznesā nodarīja. Tāpēc tagad savai meitai lai palīdz pats." Šī ziņa ļoti saskumdinājusi Madaru, un, uzzinot Jūlija Krūmiņa atbildi, viņa neslēpa: "Jā, mazliet šokējoši, bet neko darīt.

Smagi, ka uzvārda un saistības dēļ esmu šādā situācijā kā ķīlniece. Tēva uzvārds man ir traucējis visu mūžu. Daudz un visādās sfērās.

Ir smagi, ka tēva dēļ automātiski esmu "citā listē". Sava uzvārda dēļ, pat ja tas būtu pilnībā mainīts, nemainītos cilvēku attieksme, ka esmu kāda meita. Ar to diemžēl jādzīvo, lai ko daru, lai kā cenšos."

Jau iepriekš vēstīts, ka Madara jau kopš 15 gadu vecuma sirgst ar iedzimtu gremošanas orgānu sistēmas daļas defektu un tikai pirms dažiem gadiem ārsti Nīderlandē noteica precīzu diagnozi un uzņēmās ārstēšanu. Tagad Repše-Šterna dzīvo, strādā un ārstējas Latvijā. Šobrīd veselības problēmas ir saasinājušās un tās nepieciešams steidzami risināt, bet tam nepieciešamas finanses, un tādas naudas viņai nav.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 12. marta numurā.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu