​Latvijas populārākā krišnaīta Uģa Kuģa sieva Linda pastāsta, kā attiecības veido vēdiskajā kultūrā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: linda_livzeniece/Instagram

​Latvijas populārākā krišnaīta Uģa Kuģa sieva Linda Livzeniece, viesojas raidījumā "Kad viņas satiekas", pastāstīja, kā abi iepazinās un kā attiecību veidošana vēdiskajā kultūrā atšķiras no klasiskās attiecību veidošanas. 

"Mēs iepazināmies vēdiskās kultūras vidē. Cik zinu, viņš bija mani pamanījis. Viņš uzrunāja vecākās autoritātes, sakot, ka vēlētos ar mani iepazīties, iet uz randiņiem."

Viņa skaidro, ka atšķirībā no klasiskās iepazīšanās, kad vīrietis noskata sievieti un viņu uzrunā, vēdiskajā kultūrā jālūdz atļauja vecākajām autoritātēm. Šie cilvēki pieskatot, lai potenciālais pāris "nedarot muļķības".

Vēdiskajā kultūrā līdz kāzām nerekomendē arī jebkādu tuvību. "Kāzas ieteicams plānot diezgan ātri. Nav tā, ka ilgi jātiekas," stāsta Linda.

"Mēs tikāmies pusgadu, tad viņš mani bildināja. Kad pagāja gads, kopš esam pazīstami, mēs apprecējāmies."

Lai neļautos kārdinājumam, Linda teic, ka periodā līdz kāzām nevajag raisīt šādas situācijas – "nevajag palikt divatā, nevajag aicināt palikt pa nakti un nevajag barot. Nopietni. Gatavojot sieviete ieliek savu enerģiju, mīlestību, rūpes."

Viņa uzsver, ka noteikti jābūt abpusējai pievilcībai un domām, ka kādudien ar šo vīrieti varētu būt arī tuvība.

Pāra ģimenē aug divi dēli. 

Arī Uģis Kuģis publiski pastāstījis par savu ģimenes modeli. Uģis Kuģis ar sievu Lindu dzīvo atšķirīgi no vairuma ģimeņu Latvijā - viņi ar sievu guļ atsevišķi, kā arī viņiem ir citi uzskati par pienākumu sadali pāra starpā.

Lindas mamma nelabprāt atbalsta meitas dzīvesveidu un reliģiju. Savulaik Linda minēja, ka attiecības ar ģimeni viņai neesot pārāk tuvas.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu