Pašmāju realitātes šova "Amors" dalībnieki dalās pirmajos iespaidos cits par citu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes, Apollo.lv kolāža

Nu TV skatītājiem ar ceturtdienu, 14. martu, ir iespēja sekot līdzi jaunā pašmāju realitātes šova "Amors" dalībnieku piedzīvojumiem un mīlas līkločiem. Skaistā Lietuvas viesu mājā ieradušies astoņi drosmīgi un mīlestību alkstoši dalībnieki. Kādi ir pirmie iespaidi vienam par otru?

Dalību šovā sāka trīs dāmas un pieci kungi ar vēlmi atrast savu otro pusīti. Viņu vidū ir arī jau sabiedrībā zināmas personas.

TV šovu zvaigzne Liene Ušakova jau šova sākumā paziņoja, ka ieradusies nopietnos nolūkos. Nopētot dalībniekus un mazliet iepazīstoties tuvāk, Liene dalījās iespaidos: "Vienīgais potenciālais vīrietis, kuram pagaidām no visiem šiem ir labs darbs un, spriežot pēc visa, arī smadzenes, ir elektriķis." 

Lai gan Liene neslēpa, ka vairākiem puišiem ir skaisti augumi, uz kuriem prieks skatīties, tomēr viņa pauda, ka "izskats ilgtermiņā neko nedod".

Dalībniece Madlēna sprieda, ka ir no kā izvēlēties. Tikmēr šova jaunākā dalībniece Diāna pirmo iespaidu par stiprā dzimuma pārstāvjiem īsti neatklāja.

Jau pirmajā sērijā varēja vērot arī dalībnieku ne pārāk labo saprašanos. Diāna atzinās ka viņu visvairāk kaitina Mārtiņš, kurš kompānijā iesaukts par dīdžeju.

Dalībnieki pirmajā sērijā iepazinās tuvāk un spēlēja spēli – tika dots uzdevums sarakstīt vairākus jautājumus, un pēc nejaušības principa dalībniekiem bija uz tiem jāatbild. 

Vairāk skaties video!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu