Trīs Zodiaka zīmēm tuvojas maģisks mīlestības periods

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ESB Basic/Shutterstock

Trīs Zodiaka zīmēm tuvojas maģiskais mīlestības periods – no 11. marta līdz 5. aprīlim aktivizēsies iespēja satikt savu otro pusīti. Lasi un uzzini, vai esi starp šiem laimīgajiem!

Zivis

Tā kā Venēra tagad savienojas ar Neptūnu Zivīs, Zivju zīmē dzimušie piesaistīs daudz vairāk uzmanības nekā parasti. Zivis šobrīd ir īpaši pievilcīgas, un tāpēc tām ir lielāka iespēja iegūt savā dzīvē mīlestību. Šajā periodā Zivju mīlestība pret sevi aug un uzlabojas, jo apkārtējie Zivīm atspoguļo mīlestību, kas mīt viņos pašos. Zivis vēlas dalīties ar visiem un ar visu, un tieši šis dāsnums var pievilkt tik ļoti kāroto mīlestību.

Jaunava

Mīlestība burtiski nāk pie Jaunavas. Ļoti iespējams, ka šajā laikā Visums Jaunavai sarīkos tās tikšanās, kas liks Jaunavas sirdij atvērties. Cilvēki, pie kuriem velk, ir tie, kuriem ir viņa sirds maģiskā atslēga. Jaunavas tagad nedrīkst būt vienas. Arī Visums šobrīd to neatbalsta – ir jāiet ārā, jābūt atvērtiem, jātur acis vaļā. Tiklīdz Jaunavas sāks ļauties dzīves plūdumam, dzīve dos iespēju ar kādu iepazīties.

Skorpions

Venera Zivīs aktivizē Skorpionā dzīvesprieku, baudu, romantiku, flirtu un pat vēlmi radīt bērnus. Skorpions tagad vēlas būt iemīlējies no visas sirds, un, iespējams, saņems šo iespēju. Šajā laikā Skorpions dzīvo vairāk ar emocijām nekā prātu. Vientuļie Skorpioni var flirtēt ar daudz vairāk cilvēkiem nekā parasti. Var gadīties, ka pats Skorpions izstaro dzīvesprieku un seksualitāti, kas piesaista citu uzmanību. Pie apvāršņa sāks parādīties potenciālie partneri. Ir svarīgi izdarīt pareizo izvēli, jo daudzi no viņiem var būt tikai garāmejošs flirts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu