Trīs Zodiaka zīmes, kuras finanses satrauc visvairāk

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: fizkes/Shutterstock

Tērēšana, ietaupīšana, ieguldīšana – viņi vienmēr domā par naudu. Astrologi nosauc trīs Zodiaka zīmes, kas ir vairāk orientētas uz naudu. Tieši finanses ir tā lieta dzīvē, par ko viņi raizējas visvairāk.

Vērsis

Vērsim ir lieliska gaume, taču tikai retajam ir pietiekami liels budžets, lai iegādātos visu kāroto. Vērsis mēdz pirkt dārgas preces, pat ja budžets ir ierobežots. Viņi vēlas labāko. Bieži vien Vērši nedomā par nākotni, bet tērē visu, kas viņiem ir, ļaujoties mirkļa iegribām.

Jaunava

Dzīvsudrabs valda Jaunavā, tāpēc stress un nemiers ir ierakstīti viņu DNS. Šī īpašība padara viņu par ļoti piesardzīgu un analītisku zīmi, it īpaši, ja runa ir par naudu... Jaunavām nepatīk riskēt. Šajā zīmē dzimušie izvairās no maz apmaksātiem darbiem un ir orientēti uz detaļām, Jaunavas vienmēr zina, kā spert pareizos soļus, lai sasniegtu savus finansiālos mērķus.

Mežāzis

Saturns, atbildības un ilgmūžības planēta, liek Mežāžiem vienmēr meklēt tādu darbu, kas garantēs drošību sev un ģimenei. Lai vēl vairāk palielinātu ienākumus, Mežāži pavadīs papildu stundas birojā, ņems papildu maiņas, jo viņiem ļoti svarīgs ir labs finansiālais stāvoklis. Tas liek justies droši. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu