Girgensonam seši spēka paņēmieni "Sabres" zaudējumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" vienība sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē piedzīvoja neveiksmi.

"Sabres" izbraukumā ar rezultātu 1:4 (1:0, 0:2, 0:2) piekāpās Detroitas "Red Wings", kas pārtrauca septiņu zaudējumu sēriju.

Girgensons uz ledus bija 13 minūtes un 17 sekundes, kuru laikā izpildīja sešus spēka paņēmienus, bloķēja vienu pretinieku metienu, zaudēja divos iemetienos un iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Pirmajā trešdaļā "Sabres" vadībā izvirzīja Teidžs Tompsons, kurš pēc Aleksa Taka un Rasmusa Dālina piespēlēm vairākumā raidīja ripu pretinieku vārtos.

Pēc spēlētām nepilnām sešām minūtēm otrajā periodā rezultātu izlīdzināja Kristians Fišers, bet 12 minūtes vēlāk 2:1 "Red Wings" labā panāca Patriks Keins. Noslēdzošajā trešdaļā Detroitas vienībā vēl ar precīziem metieniem izcēlās Daniels Sprongs un Lukass Raimonds, kaldinot mājinieku panākumu ar 4:1.

Bufalo komandas vārtus sargāja Uko Peka Lūkonens, kurš atvairīja 22 ripas, kamēr otrā laukuma galā Džeimss Reimers atvairīja 25 metienus.

"Sabres" ar 69 punktiem 68 mačos Austrumu konferencē ieņem 11.vietu un turpina cīņu par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu