Velsas prinča un princeses draugi atklāj abu reakcijas uz sabiedrībā virmojošajām spekulācijām (1)

Apollo.lv
Papildināts 10:27, 17. marts, 2024
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Velsas prinča Viljama un princeses Ketrīnas Midltones tuvi draugi teikuši, ka viņi patlaban esot "sagrauti", reaģējot uz spekulācijām, kas virmo sabiedrībā saistībā ar viņu laulību, vēsta Lielbritānijas tabloīds "Daily Mail". 

Avoti "Daily Mail" norādījuši, ka pāris nākamajos publiskajos pasākumos varētu runāt par izskanējušām baumām.

Karaliskā ģimene arī ir paudusi gatavību publicēt jaunu fotogrāfiju katra bērna dzimšanas dienā. Tuvākā ir prinča Luisa dzimšanas diena 23. aprīlī. Ziņots, ka Viljams un Midltone to varētu izmantot kā iespēju runāt par Keitas veselības likstām. 

"Viņi ir visatvērtākie tajos brīžos, kad sazinās ar sabiedrības locekļiem, un es pilnībā varu iedomāties to, ka princese nākamajā publiskajā pasākumā par to sarunāsies ar iedzīvotājiem," tabloīdam norādīja avots.

Lai gan ir zināms, ka saistībā ar karaļnama reakciju uz baumām nav pieņemts "stingrs lēmums", Viljama un Keitas draugi norāda, ka abi skandāla iespaidā ir visai sagrauti. 

"Es baidos par to, ko visa šī uzmanība varētu nodarīt Ketrīnai. Viņa pirmdien mašīnā nepavisam neizskatījās laimīga," tabloīdam norādīja vēl viens avots. 

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā Midltone pirmo reizi kopš hospitalizācijas šī gada sākumā tika manīta netālu no Vindzoras pils Lielbritānijā. Viņa kā pasažiere atradās automašīnā, kuru vadīja viņas māte Kerola. Vēdera operācija viņai uz vairākiem mēnešiem lika pārtraukt karaliskos darbus.

Atgādinām, ka Midltone nebija sabiedrībā redzēta kopš decembra.

Svētdien, 10. martā, Kensingtonas pils publicēja Velsas princeses pirmo oficiālo fotogrāfiju kopš pērnā decembra. Vairākas starptautiskas fotoaģentūras izteica bažas, ka fotogrāfija ir pārveidota. To apstiprināja arī pati Midltone.

Arī šī situācija ar pārveidoto foto turpina radīt spekulācijas par patieso Keitas atrašanās vietu un veselības stāvokli.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu