Žigimants Krēsliņš atklāj, kā kļuva par slavenību, kam seko tūkstošiem cilvēku (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Žigimants Krēsliņš/Facebook

Kolorītais ceļojumu blogeris Žigimants Krēsliņš, kurš plašāk zināms kā vienkārši Žigis, intervijā žurnālam "Ievas Stāsti" pastāstīja, kā kļuva slavens. 

Žigis ap sevi sapulcinājis lielu auditoriju. Vietnē "Facebook" viņam seko 90 tūkstoši sekotāju, bet vietnē "Youtube" viņš sapulcinājis 43,4 tūkstošus abonentu. Tūristi Liepājā prasot – kur dzīvo Porziņģis un kur dzīvo Žigis? Savu grāmatu prezentāciju vakarus viņš izpārdod lielās kultūras namu zālēs. Un viņa ceļojumu aprakstus izpērkot viens divi.

Žigimants Krēsliņš kļuva par slaveno Žigi? "Ja par Žigi, tu droši vien domā par to tēlu. Tas nav speciāli veidots vai tur nez kāda biznesa ideja bīdīta cauri. Tā vienkārši sanācis. Man jociņi bija par iedzeršanu, kaut gan es pats gandrīz vispār nedzeru. Tad brīžam jāuztur tāds alkaša tēliņš. Man liekas, cilvēkiem tas patīk.

Žigis no Žigimanta atšķiras ar saīsinājumu. Cenšos visur būt tāds, kāds es esmu, un es strikti nenodalu. Tai tēlā cilvēki redz, nezinu, bravūrīgu rupekli. Bet dzīvē arī, ja mani nokaitina, es eju pa gaisu. Tajā pašā laikā es arī rakstu foršus aprakstus, es teiktu, ka Žigimants un Žigis nav divi dažādi. Man liekas, ka ir tikai viens. Es jau mierīgs, parasts, normāls cilvēks, ar ko var normāli parunāt.

Man ir 48 gadi. Esmu dzimis Lietuvā. Bija PSRS laiki, tēvs tad strādāja Šilutē, lika telefona kabeļus. Kad man bija gadiņš, pārcēlāmies uz Latviju," par sevi pastāsta Žigimants.

Kā zināms, Žigimants pēc profesijas ir vēstures skolotājs un pasākumu vadītājs. Viņš ir arī pasaules ceļotājs, kurš savus piedzīvojums apraksta grāmatās. Līdz šim Žigimants sarakstījis jau deviņas grāmatas. Ik pa laikam viņš rīko arī stāstu vakarus, kuros dalās piedzīvotajā, kā arī ar sievu rīko nometnes bērniem. 

Žigimants izpelnījies arī kritiku. Pirms kāda laika viņš soctīklos publiski neglaimojoši izteicās par pašmāju populārāko sieviešu pāri Sendiju Gabrielu Oficieri un Danutu Tammi, kuras viņam veltīja skarbus vārdus. Skandāls gan pēc neilga laika apklusa.

Vairāk lasiet izdevuma "Ievas Stāsti" jaunākajā numurā!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu