VIDEO Biedējoši mirkļi futbola laukumā – divas dienas pēc kārtas spēles laikā saļimst futbolists

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

Divu dienu laikā laukumā pēkšņi saļimuši divi futbolisti - čīlietis Havjērs Altamirano un dienvidāfrikānis Mahehlene Mahaula.

17. martā, Dienvidāfrikas futbola kausa izcīņas mačā starp Orlando "Pirates" un "Hungry Lions" laukumā pēkšņi saļima dienvidāfrikānis Mahaula.

Biedējošais incidents notika pirmā puslaika kompensācijas laikā. Mahaula nekavējoties tika nogādāts slimnīcā, kur viņš turpina atkopšanās procesu.

"Paldies ārstiem un tehniskajiem asistentiem. Viņiem izdevās viņu nostabilizēt. Cik dzirdēju, tas esot bijis sarežģīti. Es zinu, ka Mahaula slimnīcā ir nonācis labās rokās, kur viņa stāvoklis tiek novērots. Klubs nāks klajā ar vairāk detaļām. Šobrīd zinu, ka ar viņu viss ir kārtībā," sacīja kluba galvenais treneris Hose Riveiro.

Pēcāk atklājās, ka futbolists izjutis asas sāpes vēdera rajonā.

Dienu vēlāk Argentīnas augstākajā futbola līgas spēlē starp "Estudiantes" un "Boca Juniors" uz laukuma konvulsijās sāka raustīties Čīles valstsvienības pussargs Havjērs Altamirano.

 "Associated Press" ziņo, ka arī 24 gadus vecā Altamirano stāvoklis ir stabils. Atšķirībā no augstāk minētā mača "Estudiantes" un "Boca Juniors" spēle pēc 27. minūtē pieredzētā incidenta netika atsākta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu