Britu lēdija Roza Henberija atbild uz baumām par mīlas dēku ar princi Viljamu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Scanpix/SIPA/Reuters/AFP/EPA, eugeniagaravani/Instagram, Apollo.lv kolāža

Britu lēdija Sāra Roza Henberija pirmo reizi izmantojusi medijus, lai komentētu izskanējušās baumas par viņas iespējamo romānu ar Velsas princi Viljamu. 

Lēdija Roza Henberija (40), kas ir arī trīs bērnu māmiņa, ar savu juristu starpniecību informējusi mediju "Business Insider".

Paziņojumā teikts, ka Henberija noliedz baumas par dēku ar princi Viljamu. Viņa uzsver, ka "izskanējusī informācija ir pilnīgi nepatiesa".

Šādas runas sāka izplatīties Velsas princeses Ketrīnas mīklainās pazušanas dēļ. Karaļnama fani izvirzījuši hipotēzi, ka viņas pazušana, iespējams, ir saistīta ar krīzi Viljama un Ketrīnas laulībā.

Kāpēc par grēkāzi pataisīta tieši lēdija Roza? Kā izrādās, par Rozas Henberijas tuvajām attiecībām ar Viljamu runas kuluāros virmo kopš 2019. gada. Pēc Keitas Midltones mīklainās pazušanas tās sākušas vērsties plašumā.

Vairāk par spekulācijām lasiet TVNET+.

Jau vēstīts, ka 10. martā Kensingtonas pils publicēja Velsas princeses pirmo oficiālo fotogrāfiju kopš pērnā decembra, un vairākas starptautiskas fotoaģentūras izteica bažas, ka fotogrāfija ir pārveidota. Pēc pāris dienām Velsas princese atzina, ka fotogrāfija patiesi pārveidota. Vērīgākie pamanīja, ka publiskotajā fotogrāfijā Keitas zeltnesī vairs nebija redzams laulības gredzens; arī tas veicinājis runas par Velsas prinča iespējamo sānsoli.

Roza, kuras īstais vārds ir Sāra Roza Čolmondelija (dzimusi Henberija), ir smalki skolota aristokrāte. Roza ir dizainera Timotija Henberija un modes dizaineres Emmas Henberijas meita.

2009. gadā Roza apprecējās ar 7. Čolmondelijas marķīzu Deividu Roksavedžu, kurš ir arī prinča Viljama tuvs paziņa. Roza viņu satika atvaļinājuma braucienā Itālijā – tolaik viņai bija 19 gadu, bet marķīzs bija vien 8 gadus jaunāks par viņas tēvu – 42 gadus vecs. Ģimenē dzimuši trīs bērni.

Kensingtonas pils februāra nogalē izplatīja paziņojumu par prinča Viljama sievas veselības stāvokli: princese pēc vēdera operācijas, kas tika veikta janvārī, jūtas labi un veseļojas. Princese nav redzēta kopš Ziemassvētkiem, paredzēts, ka viņa atgriezīsies sabiedriskajā dzīvē pēc Lieldienām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu