Lelde Ceriņa dalās pārdomās par jauno dzīves posmu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Žurnāliste un pasākumu vadītāja Lelde Ceriņa soctīklos dalījusies pārdomās par to, kā pēc sarežģītiem dzīves posmiem dzīvot tālāk.

"Sadziedēšanās prasot nevis vienkārši laiku, bet daudz jaunu pieredžu radīšanu, kas aizstāj iepriekšējo un ļauj sevi iepazīt vēl intīmāk un patiesāk. Un tā ir tikai mūsu pašu izvēle - noslēgties vai turpināt būt klātesošiem un atvērtiem skolniekiem savā ceļā. Lai tev un arī man vienmēr pietiek drosme izvēlēties otro!" "Instagram" raksta Lelde. 

Kā zināms, īsi pirms Jaunā gada žurnālists Aivis Ceriņš nāca klajā ar publisku paziņojumu, ka izjukusi viņa laulība ar Leldi Ceriņu.

Lelde laikus lika noprast, ka par šķiršanos nevēlas runāt. Viņa rakstīja: "Lai gan piedzīvojusi neaprakstāmu vilšanos un kaudzi citu emociju, nekādi komentāri no manis nesekos." Viņa lūdza būs saprotošiem: "Ļaujiet kaut nedaudz sadzīt."

Lai gan par šķiršanos viņa neraksta arī savā "Instagram", viņa labprāt dalās īsākās un garākās pārdomās, un pēdējā no tām aprakstīja par sadziedēšanos un to, ka dzīvot savu labāko dzīvi ir izvēle, kas ir mūsu pašu rokās.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu