"Es vispār nestresoju." Mūziķis Guntis Veits atklāj savu jauneklīguma recepti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Leģendārās grupas "Credo" solists Guntis Veits sarunu šovā "Zilonis studijā" atklāja, kas viņam palīdz uzturēt jauneklīgu ārieni, arī tuvojoties 70 gadu jubilejai, ko mūziķis svinēs šovasar.

"Es pilnīgi it neko nedaru," runājot jauneklīgas ārienes saglabāšanu, saka Guntis Veits. Mūziķis spriež, ka šajā ziņā liels nopelns ir gēniem. Arī viņa tētis izskatījies labāk par saviem gadiem: "Viņam nebija neviena sirma mata. Man ir kāds, paretam parādās, bet salīdzinoši ļoti maz.

Ko es daru? Es nekad neesmu smēķējis. Iedzeru ļoti maz, jo daudz laika pavadu pie stūres. Nevarētu teikt, ka baigi veselīgi ēdu. Es varu mierīgi veikalā nopirkt cīsiņus un mašīnā apēst. Virsū uzēst kādu šokolādes batoniņu, lai kontrasts būtu.

Es lietoju C vitamīnu, katru dienu [izdzeru] to burbuļojošo. Vēl es regulāri lietoju zivju eļļu," stāsta Veits.

Taču tas vēl nav viss. "Es vispār nestresoju. Vienīgais stress, kas man bijis, ir, kad es biju Liepājā koncertā un man dega māja. Vēl ko es daru – es visu laiku uzturos svaigā gaisā. Tikko nav koncertu, esmu uz ūdeņiem – uz upēm, ezeriem, jūrām, okeāniem. Un guļu, cik gribu. Man nav tāda laika limita. Es varu divos naktī pēc koncerta ieiet gulēt un mierīgi varu pamosties divos dienā," stāsta mūziķis.

Viņš gan nenoliedz, ka agrāk ļāvās arī rokenrola bohēmai, bet "tagad tas viss ir nomierinājies".

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu