Harijs un Megana sazinājušies ar Velsas princesi pēc paziņojuma par vēža diagnozi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Shaun Jeffers/Shutterstock

Saseksas hercogs un hercogiene ir sazinājušies ar Velsas princi un princesi pēc paziņojuma par Keitas Midltones vēža diagnozi, vēsta britu raidorganizācija BBC.

Kensingtonas pils komentārus nesniedz, taču liek noprast, ka komunikācija notikusi privāti.

Iepriekš princis Harijs un Megana teica, ka vēl Midltonei "veselību un dziedināšanu". Viņi aicināja viņu un ģimeni veseļoties "privāti un mierā".

Midltone piektdienas vakarā video uzrunā nāca klajā ar paziņojumu, ka viņai diagnosticēts vēzis. Viņa uzsvēra, ka testa rezultāti viņu šokējuši.

Midltone teica, ka tie bijuši "neticami smagi pāris mēneši", taču viņa jūtas "labi" un "kļūst stiprāka ar katru dienu".

Sīkākas detaļas par slimību nav atklātas, taču Kensingtonas pils uzsvēra, ka princese, visticamāk, pilnībā atveseļosies. Princese norādīja, ka veiktās vēdera operācijas laikā netika atklātas nekādas vēža pazīmes.

Midltone uzsvēra, ka atgūšanās process pēc operācijas bijis ilgs un viņas prioritāte bija pavadītais laiks ar ģimeni.

Kā zināms, Harijs un Megana atkāpās no vecāko karaliskās ģimenes locekļu pienākumiem 2020. gada janvārī.

Jūnijā viņi pārcēlās uz Kaliforniju, sakot, ka vēlas vietu, kur audzināt savu dēlu Ārčiju. Nākamajā gadā pasaulē nāca otrs bērns Lilibets.

Arī karalim Čārlzam nesen tika diagnosticēts vēzis, un Harijs februāra sākumā lidoja uz Londonu, lai redzētu savu tēvu dienu pēc ārstēšanas uzsākšanas. Brauciena laikā viņš savu brāli nesatika.

Pēc tam intervijā telekanālam "ABC News" Harijs sacīja, ka ir "pateicīgs" par īso laiku kopā ar tēvu Londonā. Viņš arī piekrita, ka ģimenes var tuvināt šādas veselības problēmas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu