Pirmās izvēles pašmāju šovā "Amors". Dāmas izvēlas savus kavalierus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jaunā pašmāju šova "Amors" otrā sērija nāk ar pavērsienu. Dāmām tika dots uzdevums izvēlēties kavalieri, ar kuru turpināt ciešāku iepazīšanos. Dāmām izvēle nav sevišķi grūta.

Pienācis laiks pieņemt pirmos lēmumus, kas gan nebūs uzreiz akmenī kalti līdz mūža galam. Pamazām iepazīstoties tuvāk, dāmām jāveic pirmā izvēle – jāizvēlas puisis, ar kuru pavadīt nakti vienā numuriņā. Tas nozīmē, ka jāmaina līdzšinējās guļvietas.

Madlēna izvēlas elektriķi Mārtiņu. "Man ir sajūta, ka katru reizi, kad mēs parunājam, mums domas aiziet līdzīgā virzienā, un man tas ir retums, ka ar kādu tik ļoti var sakrist dzīves vērtības un vēlme vispār parunāties," savu izvēli pamato aktrise. Elektriķis saka, ka sajūta ir abpusēja.

Madlēna un Mārtiņš L.
Madlēna un Mārtiņš L. Foto: publicitātes

Lienes izvēle ir par labu sportistam Jurim. "Vakar es uz šo cilvēku vispār neskatījos kā uz vīrieti. Es nesapratu gandrīz nevienu vārdu, ko viņš saka, un neko vairāk par iesauļotu ķermeni nav. Tad šobrīd es ņemu savu vārdu atpakaļ. Es domāju, ka vēlos iepazīt šo personu tuvāk," skaidro Liene. Arī Juris par iespēju būt izvēlētam priecājas.

Liene un Juris.
Liene un Juris. Foto: publicitātes

Diānas izvēle ir Harijs. "Mums vienkārši ir saderība," saka Diāna. Viņai ar Hariju viegli komunicēt, un sarunas pašas raisās. "Mums ir par ko parunāt, un es domāju, tas ir labs sākums," saka jauniete. Harijs par Diānas lēmumu ir gandarīts.

Diāna un Harijs.
Diāna un Harijs. Foto: publicitātes

Vienam no pāriem tika dota iespēja nakšņot VIP istabiņā, un šāda iespēja tiek Lienei un Jurim.

Pagaidām bez pāra paliek kikbokseris Kristaps un mūziķis Mārtiņš, taču puiši par izveidojušos situāciju acīmredzami nepārdzīvo.

Šova dalībniekus vieno vēlme iepazīties un atrast mīlestību. Trīs dāmas un pieci puiši pavadīs laiku kopā gleznainā vietā Lietuvā, iepazīstot viens otru tuvāk, lai beigu beigās atrastu sev, viņuprāt, labāko partneri. Saskanīgākais pāris, kurš savu saderību pierādīs sev un pārējiem, iegūs galveno balvu – iespēju doties ceļojumā.

Vairāk skaties video!

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka viena no šova spilgtākajām dalībniecēm Liene Ušakova, viesojoties Apollo.lv raidījumā "Sirdslietas" stāstīja par piedalīšanos šovā, saucot to par lielisku pieredzi. Viņa arī minēja, ka šovs viņu izmainījis par 180 grādiem.

Pilnu raidījumu skaties zemāk!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu