Jana Duļevska dalās sievišķīgos padomos, kā uztur sevi formā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pasākumu vadītāja Jana Duļevska
Pasākumu vadītāja Jana Duļevska Foto: Zane Bitere/LETA

Televīzijas raidījumu vadītāja un humoriste, hokeja meistara Rodrigo Laviņa sieva un divu dēlu mamma Jana Duļevska (43) sniedz sievišķīgus padomus, kā saglabāt jauneklīgumu. 

Janai Duļevskai par savu vizuālo tēlu nākas domāt īpaši, jo, vadot televīzijas raidījumus un pasākumus, bieži jāatrodas publikas priekšā. Tas ir gluži kā darba instruments. Turklāt Janai arī sociālajos tīklos cilvēki vaicājot, kādi ir viņas labā izskata noslēpumi. Lūk, pieci Janas ieteikumi!

"Sākotnēji noteikti ir jāpiemin, ka sportoju un to daru tikai sporta zālē. Veicu kārtīgus spēka treniņus. Visus šos vingrojumus man kādreiz ierādīja vīrs, kā arī viņa draugs un kolēģis Mārtiņš, kas ir mūsu dēlu treneris. Tagad man palīdzību un treneri vairs nevajag, jo gadu gaitā visu esmu apguvusi un pieslīpējusi. 

Viņa vingrojot arī psiholoģisku iemeslu dēļ. "Ja ir kādi kreņķi un pārdzīvojumi, sporta zālē arī to visu atstāju," teic TV raidījumu vadītāja.

Nākamo pēc sporta zāles apmeklējuma Duļevska min sabalansētu uzturu.

Tāpat neatņemama ikdienas sastāvdaļa ir rūpes par ādu un dažādas sejas procedūras, kas palīdz ilgāk izskatīties jaunai. TV dīva savu izskatu līdz šim spējusi nosargāt ar saudzīgām metodēm, bez ķirurģiskas iejaukšanās.

Kā vēl vienu no skaistuma rituāliem Jana izceļ pirts apmeklējumu. TV raidījumu vadītāja atzīst, ka var būt pateicīga par savu ģenētiku, jo arī Janas mamma vienmēr izskatījusies jauna.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 26. marta numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu