VIDEO Svingeru kluba vadītāja Karīna par svingeru ballītēm un savu intīmo dzīvi (10)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Svingeru kluba "Sex Wife" vadītāja Karīna sarunu šovā "Zilonis studijā" atklāti stāsta par savu intīmo dzīvi. Viņa ar savu partneri dzīvo brīvās attiecībās un nebaidās par to runāt skaļi.

Pirms svingeru kluba vadītāja un dalībniece Karīna kļuva par svingeri, viņa bija ilgstoši precējusies. Kaut kādā brīdī ticība monogāmijai zudusi: "Tas, kas ar lielāko daļu cilvēku notiek. Arī statistika pierāda, ka lielākā daļa visu mūžu nenodzīvo monogāmās attiecībās. Es varētu teikt, ka tas nebija īstais cilvēks."

Viņa uzskata, ka skaitam, ar cik vīriešiem viņai vienlaikus bijušas attiecības, nav nozīmes.

Vai Karīnai ir attiecības ārpus svingeru kluba? "Nav. Bet nekas nav akmenī cirsts. Kā jebkurās attiecībās – gan monogāmās, gan poligāmās –, ir vienošanās partneru starpā. Arī brīvajās attiecībās ir robežas, bet telpa ir plašāka, kur attiecības eksistē. Šodien ārpus svinga pasākumiem tas nav, bet varbūt rītdien būs," savu attiecību modeli skaidro Karīna.

Runājot par svingeru ballītēm, Karīna stāsta, visbiežāk šos pasākumus apmeklē cilvēki, kuri dzīvē meklē dažādību. "Kādam tas ir ceļojums, citam svinga pasākumi. Ja šķiet, ka svinga pasākumi ir kaut kas ļoti tāls no monogāmām attiecībām, tas ne vienmēr tā ir. Pāriem ir interese dažādot savu seksuālo dzīvi. Tās var būt dažādas mantiņas vai citu pozu pamēģināšana, vai, piemēram, sekss savā starpā, kad citi skatās. Tās ir lietas, ko tādā ballītē var realizēt," stāsta svingeru kluba vadītāja.

Viņa neslēpj, ka uz svingeru pasākumiem ierodas arī pāri, kuri ir ilgstošās attiecībās un pasākuma laikā ļaujas tikai viens otram.

Vaicāta, vai pati pieļauj domu, ka kādā dzīves brīdī būs monogāmijas piekritēja, Karīna teic: "Runājot par attiecībām, ir "rozā" periods.

Es šobrīd esmu savās otrajās laulībās. Tās ir brīvas attiecības. Bet tās ir attiecības, kuras, es ticu, būs uz atlikušo mūžu. Mēs tagad tēmas jaucam kopā – kas ir ilglaicīgs, kas ir monogāms.

Gan monogāmas attiecības var būt ilglaicīgas, gan arī poligāmas," saka Karīna. Kas der vienam pārim, ne vienmēr derēs citam, uzskata svingere.

Vairāk skaties video!

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu