Porziņģis pēc izsētā pārsvara pret "Hawks": Nevajag pārspīlēt...

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters Connect/Scanpix

Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics" mačā ar Atlantas "Hawks", iegūstot 30 punktu pārsvaru, pārāk atslābinājās un vairs nespēja atgūt spēles ritmu, kas bija mača sākumā, pēc neveiksmes secināja Porziņģis.

Jau ziņots, ka pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā Porziņģa pārstāvētā "Celtics" izsēja 30 punktu pārsvaru un viesos ar rezultātu 118:120 zaudēja Atlantas "Hawks" basketbolistiem, pārtrūkstot deviņu panākumu sērijai.

"Atslābinājāmies, kas ir dabiski pie tāda rezultāta. Tā ir tāda komanda, kas spēj realizēt brīvus metienus, kad pretinieks ir atslābinājies. Viņi ir uz uzbrukumu vērsta vienība, kas uzķēra savu ritmu. Mums pēc tam bija grūti atgriezties pie tā ritma, kādā spēlējām sākumā," skaidroja Porziņģis.

Viņš piebilda, ka par šādiem spēļu iznākumiem nevajag pārāk uztraukties, jo tam nevajadzētu kļūt par iznākumu katrā mačā.

"Nevajag pārspīlēt, jo tāpat paveicām labu darbu mača sākumā. Tas ir NBA un tā mēdz gadīties, to vienkārši nevajag padarīt par ieradumu. Nedaudz atslābinājāmies un par to samaksājām ar zaudējumu. Esam pašpārliecināta komanda un sagaidām uzvarēt katrā mačā. Man patīk, ka mums ir tādi šķēršļi pirms "play-off" sākuma," norādīja basketbolists.

Porziņģis, atgriežoties ierindā pēc vienas izlaistas spēles, laukumā pavadītajās 34 minūtēs un deviņās sekundēs guva 17 punktus. Viņa kontā bija arī piecas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, trīs bloķēti metieni, trīs kļūdas un trīs piezīmes, iekrājot +/- rādītāju -7.

Ceturtdienas abas komandas Atlantā tiksies vēlreiz.

"Celtics" ar 57 uzvarām 72 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē un ir visas līgas līdere.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu