Kam pieder Lasmaņa video redzamā kāja? Kolēģi izsaka versijas (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pagājušajā nedēļā plašu rezonansi izraisīja video, kur Jelgavas novada domes priekšsēdētājs Madars Lasmanis attālinātas domes sēdes laikā automašīnā šķietami draiskojās ar aizmugurējā sēdeklī esošu sievieti. 

Lasmanis apgalvo, ka automašīnā atradās viņa sieva, un savā rīcībā pārkāpumus nesaskata. Viņš uzskata, ka notiekošais esot nomelnojoša kampaņa.

Nu žurnāls "Kas Jauns" šķetina, vai kadros tiešām redzama Lasmaņa kundze.

Izdevums sazinājās ar vairākiem Jelgavas novada domes deputātiem, kuri uzskata par maz ticamu faktu, ka sižetā redzamās noautās kājas patiešām pieder Madara Lasmaņa sievai Agnesei Lasmanei.

Kolēģiem zināms, ka Madars un Agnese Lasmaņi ir kopā jau kopš studiju gadiem, un tik pikantas mīlas rotaļas darba laikā diez vai ilgus gadus kopā esošs pāris atļautos.

"Sieva tajā ģimenē Lasmani jau kopš seniem laikiem ir piesegusi visvisādās nebūšanās. Arī studiju laikā, kad, piemēram, daudz ieguldījusies Madara rakstu darbu veikšanā," teic kāds no Lasmaņa kolēģiem.

Jelgavas novada domē izskan pieņēmums, ka kāju īpašniece varētu būt kāda no pašvaldības darbiniecēm.

Kā zināms, Agnese Lasmane ir Latvijā pazīstama rožu audzētāja. 

"Kas Jauns" sazinājās ar Lasmaņa kundzi, taču līdz žurnāla nodošanas tipogrāfijā brīdim viņa neatsaucās ne uz telefonzvaniem, ne īsziņām. 

Jau ziņots, ka plašas diskusijas izraisījusi Lasmaņa rīcība Budžeta komisijā, kur līdztekus sēdes vadīšanai politiķis, sēžot automašīnā, pievērsies kādas sievietes kājām.

Atsevišķi Jelgavas novada pašvaldības politiķi un amatpersonas prasa vērtēt domes priekšsēdētāja Madara Lasmaņa (LA) rīcību, savukārt Lasmanis rosina atbrīvot no amata pašvaldības izpilddirektori Līgu Lonerti.

Lonerte uzskata, ka Lasmaņa izplatītais paziņojums, ka rosinās Lonerti atbrīvot no amata, ir reakcija uz izpilddirektores un domes deputātu aicinājumu vērtēt viņa neētisko uzvedību kādā domes komisijas sēdē.

Par Lasmaņa atbrīvošanu no amata Jelgavas novada dome lems pēc Lieldienām.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 26. marta numurā!

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu