Latvijas brangāko krūšu īpašniece tikusi pie rozā "svētnīcas", kur nodarbojas ar jaunu vaļasprieku (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: victoriawildofficial/TikTok

Latvijas brangāko krūšu īpašniece Viktorija Vailda, esot dzimtenē, ne tikai apciemo ģimeni, bet arī rosās savā keramikas darbnīcā, par kuras izveidi ir pateicīga savam līgavainim.

Pirms vairākiem gadiem par Latvijas "bārbiju" dēvētās Viktorijas Vaildas līgavainis Saimons mīļotās dzimtajā pusē Naudītē iegādājās māju, kuru nu iekārtojot un uzlabojot.

Latvijā lielākoties viņi pavada vasaras, bet, tā kā gadoties arī lietainas dienas, tad Saimons īpaši parūpējies, lai Viktorijai tad nebūtu garlaicīgi.

Proti, pirms kāda laika, lai iepriecinātu mīļoto, mājas vienu istabu viņš nokrāsoja viņai tīkamajā rozā krāsā. Tur tagad iekārtota neliela darbnīca, kurā Viktorija var nodarboties ar savu vaļasprieku – keramiku. "Savā ziņā esmu rokdarbniece, jo pirms tam nelielas figūriņas veidoju no pašcietējošas veidošanas masas. Bet tagad jau gadu man cieņā ir porcelāns. Nopietnāk pievērsties šim hobijam iedrošināja līgavainis. Viņš teica: "Ja tev tik labi padodas veidot, sāc taisīt porcelāna darbus,"" stāsta Viktorija.

Pārsvarā viņa nodarbojas ar nelielu priekšmetu taisīšanu – krūzēm, figūriņām, kuloniem un gredzeniem.

Šo nodarbi viņa pagaidām neuzskata par biznesu, drīzāk par hobiju, ar kuru iepriecināt draugus un tuviniekus. "Esmu uztaisījusi pietiekami daudz priekšmetu – daudzi no tiem ir aizceļojuši pie manējiem uz Itāliju un Franciju. Ģimene un draugi ir sajūsmā par maniem darbiem. Viņiem patīk nēsāt manas rotas," saka Vailda.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Viktorija ar savu līgavaini ir kopā jau vairāk nekā 10 gadus, abi grasījās apprecēties 2019. gadā, taču plānus izbojāja kovids. 

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 26. marta numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu