Elīna Didrihsone taisnojas, kāpēc bērnu neņēma līdzi ceļojumā uz eksotisko Bali (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Pretrunīgi vērtētā influencere Elīna Didrihsone saņēmusi kārtējos aizrādījumus no sekotājiem par to, kāpēc kārtējo reizi dēls nav paņemts līdzi ceļojumā. Atrodoties eksotiskajā Bali, Didrihsone lēmusi sniegt paskaidrojumus.

Vietnē "Telegram" viņa paskaidro sīkāk vecāku lēmumu neņemt bērnu līdzi uz eksotisko Bali. "Es varu pastāstīt, kas ir tie iemesli, kāpēc mēs pat neapsvērām variantu uz šejieni braukt ar mazo. Mēs jau šeit bijām bijuši, ja mums nebūtu bijusi iepriekšēja pieredze, tad varbūt mēs domātu citādāk."

"Lidojumu biļetes mēs nopirkām vēl pirms kovida un bijām arī nobukojuši visus apartamentus, un, protams, tad es vēl nebiju stāvoklī, biļetes vēl karājās gaisā. Lidojumus varējām pārcelt, bet par apartamentiem naudu mums, protams, neatgrieza. Kāpēc es to stāstu? Tāpēc, ka mēs bijām pārliecināti, ka uz šejieni brauksim. Tad notika mans dzīves skaistākais laiks – paliku stāvoklī, un sapratu, ka tie ir vismaz vēl divi gadi, lai varētu doties. Mēs gribējām izbaudīt to wild (tulkojumā no angļu valodas mežonīgs)."

Viņa piemin arī satiksmi un transporta iespējas, un arī šis esot vēl viens iemesls, kāpēc uzskata, ka ar mazu bērnu pārvietošanās nebūtu droša. Vēl arī klimats – Bali ir ļoti karsts, un tik eksotiskā zemē ir arī milzum daudz kukaiņu. Viņa uzskata, ka brauciens ar bērnu uz šādu vietu nebūtu baudāms, drīzāk apgrūtinošs. Elīna gan uzskata, ka nepieciešamības gadījumā varētu tikt galā arī ar bērnu, taču šoreiz uzskatīja, ka labāk būs viņu atstāt mājās.

Brauciens uz Bali neesot vien izklaides brauciens, līdzi ir arī darbs, ik dienu tiek fotografēta jaunā apģērbu kolekcija. 

Iepriekš jau vēstīts, ka Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas raisījuši plašu rezonansi sabiedrībā. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā, gan abi ar vīru Nauri piesaistījuši sociālā dienesta un bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas uzmanību pēc publiskotiem video, kurā redzams abu dēls.

Plaši apspriesti arī Elīnas kā autovadītājas paradumi, neaizsprādzējot drošības jostu, kā arī jau pieminētie video ar dēlu, kas raisīja plašu sabiedrības rezonansi.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības – piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone pērn piedalījās arī Aināra Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu