Trīs Zodiaka zīmes, kas ir lielākie enerģijas vampīri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Yta23/Shutterstock

Ne visi cilvēki apzinās savas enerģijas spēku un kontrolē to. Astrologi nosauc trīs Zodiaka zīmes, kas tiek dēvētas par enerģijas vampīriem.

Skorpions

Nevar teikt, ka Skorpioni pilnībā neapzinās spēku, kas slēpjas viņos. Gluži pretēji, viņi visu saprot. Attiecības ar Skorpioniem teju nekad nerit pēc scenārija, un no viņiem var sagaidīt jebko. Ja ar Skorpionu izdevies sadraudzēties, tad uzskati, ka esi atradis spēcīgu atbalstu. Ja traucēsiet viņiem, labāk paiet malā. Skorpioni mēdz būt ārkārtīgi atriebīgi. Atriebības nolūkos viņi centīsies iznīcināt pretinieku – vismaz enerģētiskā līmenī.

Dvīņi

Tik labsirdīgs un pieklājīgs no malas šķiet Dvīnis, ka konfliktēt ar šiem cilvēkiem liekas neiespējami. Taču daudzi, kas tā domā un mēģina to izmantot, vēlāk to rūgti var nožēlot. Dvīņu enerģija ir ļoti līdzīga viņu patrona planētas Merkūra dabai. Kosmiskā ķermeņa vienā pusē ir degoša liesma, otrā – nāvējošs aukstums. Pozitīvā puse var slēpt nicinājumu un pat naidu, un laipnu un līdzjūtīgu tieksmi mirklī var nomainīt ledaina vienaldzība.

Mežāži

Mežāžus ir diezgan grūti saprast. Viņi reizēm ir pārāk pieķērušies sev, viņi ir pārāk piesardzīgi, un viņu pieklājības un konservatīvisma čaulai ir gandrīz neiespējami izlauzties cauri, lai sarunātos no sirds. Mežāži ir ārkārtīgi merkantili, un jūs nekad nenokļūsiet viņu interešu sfērā, ja nepārstāvēsiet personiskas vai biznesa intereses. Viņu enerģija ir smaga, Mežāža pieķeršanos ir ļoti grūti panākt, jo tā vispirms ir jānopelna.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu