Ingus Ulmanis pastāsta, kas ir viņa un sievas laimīgās laulības veiksmes atslēga

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ingus Ulmanis
Ingus Ulmanis Foto: publicitātes

Šī gada septembrī latviešu mūziķis, komponists, mūzikas producents un vairāku televīzijas un radio raidījumu vadītājs Ingus Ulmanis ar savu mīļoto sievieti Silviju svinēs sudrabkāzas. Kāda ir Ingus un Silvijas laimīgās laulības atslēga?

"Ja jūs man vaicājat, kāds ir mūsu veiksmīgās laulības noslēpums, tad es teiktu, ka noslēpums ir tajā, ka laulībā tomēr ir divi dažādi cilvēki un viņi vienmēr arī būs dažādi. Kopošanās un balodīšu būšana – dzīves laikā tas nestrādā, jo tā manās acīs nav patiesa, tā kaut kādā veidā ir laicīga. Un šī balodīšu padarīšana ir svarīga tad, kad bērni dzimst, kad notiek citi svarīgi brīži, kad emocionāli ir ļoti svarīgi būt kopā, un ar laiku šis atbalsts mainās. Tad ir divas lietas – mēs kļūstam praktiskāki, tā ir viena lieta – kā mēs viens otru varam stutēt praktiski, sievietes jau vispār ir praktiskas būtnes, tajā brīdī, kad bērni ir, mīlestība kļūst tāda praktiska, nepieciešamas realizācijas, lai mēs tos bērnus varam izaudzināt, un tas ir dabīgi, un es nekādi negribu norādīt uz to, ka tas būtu kaut kas slikts. Vīrieši jau paliek tādi jefiņi, kas visu laiku grib iemīlēties. (Smejas.)

Otra lieta ir cieņa, un tā patiesībā rodas no tā, ka abi cilvēki kā indivīdi dara savas lietas, lai attīstītos. Man palaimējās, man tiešām palaimējās, mana sieva ir ļoti inteliģents cilvēks.

Tā vienkārši atbildot – ja mums pēc teātra izrādēm ir par ko runāt, diskutēt, dzirksteļot un pat strīdēties, tad ir interesanti ar to cilvēku. Tu nevari tikai ar mīļvārdiņiem nodzīvot 25 gadus. Manā skatījumā attiecībās ir svarīgi praktiski viens otram palīdzēt un katram pašam kā indivīdam bagātināties, lai kopā būtu interesanti."

Pilnu interviju ar Ulmani lasiet TVNET+.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu