Pavasaris galvā. Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 1. līdz 7. aprīlim

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EMpro/Shutterstock

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 1. līdz 7. aprīlim.

AUNS

Pavasaris sirdī, pavasaris galvā... Šī nedēļa ļoti iedvesmojoša, un tu ar savu optimismu aizrausi līdzcilvēkus. Kāds arī mīļuprāt uzklausīs tavus padomus, kas balstīti pieredzē. Dalies ar zināšanām un informāciju, vien savas profesionālās vai biznesa idejas neizpaud, kāds pat bez slikta nodoma var pārtvert un likt lietā. Sekmīgs laiks karjerai un biznesam, kā arī peļņas palielināšanai. Brīvajā laikā nav vēlamas sabiedriskas aktivitātes – tikai velti iztērēts laiks. Labāk vienatnē sakārtot domas, pievērsties garīgām praksēm vai darīt to, kas relaksē.

VĒRSIS

Enerģija mutuļos un būs gūzma ideju. Kolēģi vai biznesa partneri pat brīnīsies – iepriekš vienmēr pozicionēji sevi kā mazliet konservatīvu cilvēku, bet tagad esi gatavs pat mesties avantūrās. Viņi jau nezina, ka, arī vēloties pasākt kaut ko neordināru, patiesībā prātā jau izrēķināti vairāki gājieni uz priekšu. Tikai nevajadzētu nodarboties ar simts lietām vienlaikus - daļu pienākumu deleģē kolēģiem. Attiecību tēmā pārdomu laiks, gribas rāmu dienu plūdumu un saprašanos no pus vārda. Dzīve uzdāvās vēlmju piepildījumu, ja būsi gatavs uzklausīt mīļoto un iedziļināties tajā, kas svarīgi.

DVĪŅI

Kas tur traucas kā ar septiņjūdžu zābakiem?... Šajā nedēļā tev tik daudz enerģijas, ka vai kalnus gāzt un tik daudz sirsnības, ka visu pasauli vari samīļot un visiem grūtdieņiem palīdzēt. Būs arī interesantas idejas un ir iespējas paplašināt darbības lauku. Ieplāno darbus, kas tev šķiet ļoti svarīgi un virzies pretī iecerētajam. Ceļā var gadīties kāds skauģis, bet tad atceries to sakāmvārdu par karavānu, kas dodas tālāk. Tu zini, ko dari. Brīvdienās aicini kopā draugus un noorganizē izklaides pasākumu vai sportiskas aktivitātes. Kopā ar savējiem jautri un interesanti.

VĒZIS

Kolēģi vai darījumu partneri slavēs tavas darba spējas, zināšanas un ieteikumus. Iespējams, kāds vēlēsies tev deleģēt papildus pienākumus, taču ar šo izmanīgi. Tu esi cilvēks, uz kuru var paļauties ne tikai par simts, bet par visiem divsimts procentiem, bet vai tāpēc vajag visu pasauli glābt? Izvērtē, kas ir un kas nav lietderīgi. Ja pašam grūti - tuvi cilvēki palīdzēs izlemt, atbalstīs un arī izklaidēs, ja ieraudzīs tavā pierē rūpju rievas. Nedēļas nogalē lielisks laiks „tusiņiem”. Kādam vienkārši jauki pavadīts laiks, kādam iespējas satikt cilvēku, ar kuru jau pirmajā acumirklī rodas simpātijas.

LAUVA

Saule spožāka, dienas garākas un sirdī pavasara vēsmas. Tiesa dienišķie darbi nekur nepazudīs. Vadība vai biznesa partneri izdomās arvien jaunus un jaunus uzdevumus – tas darbs nav pabeigts, šis nav iesākts... Varbūt patlaban ir tā reize, kad jāprot pateikt: "Tas neietilpst manos pienākumos, un arī norunas tādas nav bijušas." Atceries, ka pārāk labam būt nav labi. Brīvās dienas izbaudi, dodoties dabā, pie jūras, izbraucot kādu loku ar divriteni vai skrejriteni. Tā – lai vējš matos. Jauna deva enerģijas palīdzēs darbā tikt galā ar visgrūtākajiem pienākumiem.

JAUNAVA

Darba nedēļa tāda īsāka, taču nedrīkst atslābt un pret pienākumiem sākt izturēties pavirši. Lai noturētos profesionālajā līmenī un paveiktu to, kas iecerēts, jābūt labā formā. Dažādi no tevis neatkarīgi apstākļi var sajaukt kārtis, un tādējādi noturēšanās līderpozīcijās darbā vai biznesā prasīs koncentrēšanos un prasmi atbrīvoties no stresa. Brīvajā laikā sporto, dodies pārgājienā, brauc ar divriteni, nūjo... Izvēlies kādu no sportiskajām aktivitātēm, kas ļauj izvēdināt galvu. Brīvajiem ļaudīm derētu pievērsties attiecību veidošanai. Iespējams, tavs īstais cilvēks ir tepat līdzās.

SVARI

Šis ir tavs veiksmes laiks –gatavojies ceļam pa sarkano paklāju uz uzvarētāja pozīcijām. Profesionālajā jomā izdosies tas, ko esi iecerējis. Vari izskatīt darba piedāvājumus un pieteikties kaut vai par „visu direktoru direktoru”. Ļoti liela iespējamība, ka konkursa komisija izvēlēsies tieši tevi. Ja labāk patīk pašam būt kungam un noteicējam, tad strādā pie privātā biznesa projektiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama sirdssilta un mīļa vēsts no kāda cilvēka svešatnē, savukārt ģimenes cilvēkiem derētu brīvajā laikā ieplānot nelielu ceļojumu.

SKORPIONS

Garās brīvdienas mazliet izjaukušas profesionālos plānus - jutīsi, ka darbi iekrājušies. Īpaši uzmanīgs esi juridiskajos jautājumos un darbā ar dokumentiem – Temīda nepieļauj kļūmes, un paviršība var atspēlēties. Nekas slikts nenotiks, ja darbus paveiksi lēnāk, toties precīzi. Piemērots laiks, lai mācītos, vai dalītos zināšanās ar citiem. Iespējami interesanti piedāvājumi saistībā ar ārzemju tēmu. Nedēļas nogali pavadi kopā ar savējiem. Vajag izkustēties, un kopā būšana sagādās prieku. Brīvajiem ļaudīm savukārt sirdī var iemirdzēties pavasara saulstariņš.

STRĒLNIEKS

Darbīga nedēļa. Iespējamas situācijas, kas steidzami jārisina un tikai tu spēj izdomāt variantus, kā tikt galā ar problēmām. Tev ir pieredze, zināšanas un sava sistēma, tāpēc par to galva nesāpēs. Tieši otrādi – lieliski nodemonstrēsi, uz ko esi spējīgs. Pašam var nākties risināt privātus saimnieciskus jautājumus: kādam jāpadiskutē ar pašvaldību par nekustamā īpašuma nodokļa aprēķinu; varbūt komunālo pakalpojumu sniedzēji vēlas mainīt līgumu vai elektrības rēķins aplams. Būs ar ko nodarboties... Brīvās dienas savējo lokā. Sirsnība, izpalīdzība, jauni nākotnes plāni.

MEŽĀZIS

Labs laiks, lai ieliktu stabilus pamatus kādai nākotnes sadarbībai. Pavisam nejauša tikšanās – ballītē, ceļojuma laikā vai prezentācijā – izrādīsies ne vien interesanta, bet arī noderīga. Var izrādīties, ka esi saticis īstos darījumu partnerus. Tos, kurus varbūt pat esi meklējis gadiem. Dzims jauni, pelnoši projekti. Profesionālie pienākumi prasīs koncentrēšanos un prasmi atbrīvoties no stresa. Nenes domas par darbu vai biznesu mājās. Tavējie vēlas sirsnīgu kopā būšanu, interesantas brīvā laika nodarbes, ideju apmaiņu. Brīvajiem ļaudīm sirdī pavasara sajūta un saviļņojošas emocijas.

ŪDENSVĪRS

Darbā vai biznesā orientējies uz jauniem projektiem. Ātra peļņa nebūs, bet ilgtermiņa pasākumi nesīs labumu. Tev ir pieredze un neatlaidība, lai idejas pārvērstos reālos rezultātos. Kādam var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm. Katra diena nes ko jaunu un jāspēj „ielēkt braucošā vilcienā”. Ieskaties kursu un semināru piedāvājumā, jo tehnoloģijas attīstās gaismas ātrumā. Privātajā dzīvē par garlaicību arī nevarēsi sūdzēties. Ja esi ar kādu kopā, tad no dzīve uzdāvās mīļi piepildītus brīžus. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās un kaislības no pirmā acu skata.

ZIVIS

Sabiedriski aktīva nedēļa. Parādīsi savas zināšanas, spēsi dot padomus dažādās dzīves situācijās, nostiprināsi autoritāti. Ja arī kādā brīdī liekas, ka komunikācijas ir par daudz –nenorobežojies. Sarunas un pieredzes apmaiņa dos labumu cilvēkiem, kas vērsušies pie tevis un pašam arī. Darbā nekautrējies runāt par algas pielikumu vai peļņas sadali. Brīvajā laikā daudz darāmā mājas saimniecībā. Izplāno darbus rūpīgi. Ja gribēsi paveikt pārāk daudz, tad var gadīties – kaut kas paliek pusdarīts. To, kas bremzējas, atstāj uz vēlāku laiku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu