Pirmdienas horoskops: 1. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Akos Nagy/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 1. aprīlim. 

AUNS

Darot mājas darbus, pārāk nepārpūlies. Lēnītēm un bez steigas. Kad kārtība ieviesta, apciemo vai sazinies ar tuviniekiem – sirsnīgas sarunas veldzēs sirdi. Savējie – tā ir vērtība.

VĒRSIS

Ielūdz ciemos radiniekus un tuvus draugus. Pagatavo maltīti un parādi savas kulināra prasmes. Raisīsies interesantas sarunas, radīsies jaunas idejas, un laiks paskries nemanot.

DVĪŅI

Ar tēriņiem par izklaidēm pārāk neaizraujies. Patlaban labāk pietaupīt, nevis izdot. Arī bez tā iespējams izdomāt un noorganizēt jaukas izklaides. Nepieciešama tikai kreatīva pieeja.

VĒZIS

No rīta domīgs noskaņojums, jo pie tevis var nonākt informācija, kas dara bažīgu. Aizbrauc uz jūrmalu vai meža takām – vajag izstaigāties un sajust dabas harmoniju.

LAUVA

Veiksi pavasara tīrīšanu, revidēsi drēbju skapi vai ķersies pie kādiem āra darbiem. Vari organizēt talku un pēc tam klāt pusdienu galdu vai rīkot grila ballīti. Svētku jau nevar būt par daudz!

JAUNAVA

Prātā dažādas domas. Kāds iedziļināsies globālās tēmās un analizēs politiskus notikumus, kāds prātos par darbu vai biznesu. Dienas gaitā oma uzlabosies – jādodas ar draugiem piedzīvojumos!

SVARI

Kaut arī šodien vēl brīvdiena, gribēsi pastrādāt, vai vismaz apdomāt jaunās nedēļas plānus. Mazliet jau var, bet neaizmirsti par saviem mīļajiem. Pasāciet kaut ko kopā, viņi ilgojas pēc tavas sirsnības.

SKORPIONS

Kādam no tuviniekiem, iespējams, nepieciešams tavs padoms un atbalsts, iesaisties un palīdzi. Attiecībās mutuļos lielas kaislības. Ja esi brīvs, tad atver sirdi mīlestībai – gaisā virmo pavasaris.

STRĒLNIEKS

Izturies atbildīgi pret sirdslietām: novērtē to, kas dots, un padomā, ko darīt, lai būtu vēl labāk. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, bet pāriem attiecības uzmirdzēs jaunās krāsās.

MEŽĀZIS

Omulīga un iedvesmojoša diena. Izej sabiedrībā un apmeklē pasākumus – par simpātiju apliecinājumiem nebūs jāsūdzas. Tāpat arī pozitīvus mirkļus sagādās tikšanās ar draugiem.

ŪDENSVĪRS

Pavasaris liek sirdij pukstēt straujāk. Brīvajiem cilvēkiem iespējami romantiski piedzīvojumi, kas nes pus solīti virs zemes, taču nedrīkst bez apdoma mesties avantūrās.

ZIVIS

Emocionāli dzīvosi līdzi visam, kas notiek, un ko dara tavi tuvie un mīļie cilvēki. Dalieties cits ar citu svarīgākajā, kopā sarīkojiet talku un kopā atpūtieties. Vakarā – sirdsmiers un labi paveikta darba sajūta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu