Zodiaka zīmes, ar kurām pēc šķiršanās draugos palikt nav iespējams

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Marcos Mesa Sam Wordley/Shutterstock

Šķiršanās nekad nav patīkama, dažas Zodiaka zīmes to pārdzīvo smagāk nekā citas. Uzzini, ar kurām Zodiaka zīmēm pēc šķiršanās neizdosies saglabāt draudzīgas attiecības.

Vērsis

Šķiršanās no Vērša var būt līdzīga sižetam šausmu filmā. Ja viņi nevarēs tevi iegūt, viņi darīs visu, lai neviens cits tevi neiegūtu. Tas var ilgt ilgu laiku, līdz brīdim, kad viņa sirdi iekaros kāds cits. 

Dvīņi

Sākumā šķiršanās process no Dvīņiem norit mierīgi, bez liekas drāmas, bet ir situācijas, kad šīs zīmes pārstāvis pēkšņi var pārvērsties par ļaunu radījumu, kura vienīgā vēlme ir atriebties un parādīt, cik kļūdījies ir otrs, viņu pazaudējot.

Lauva

Lauvas ir ļoti pašpārliecinātas, tāpēc viņi vienkārši nevar saprast, kā vispār otrs varētu vēlēties no viņa šķirties. Viņaprāt, Lauva ir uzvarētājs, karotājs, Visuma karalis, un tas ir liels gods būt viņa otrajai pusītei, šķiršanās gadījumā Lauva savu bijušo uzskata par niecību un liek tā arī justies.

Svari

Svariem piemīt spēja manipulēt ar jebkuru situāciju un vērst visu savā labā. Un šīs zīmes pārstāvji mēdz būt arī neticami augstprātīgi, tāpēc ir gatavi pielietot jebkuru ieroci, lai pārliecinātu, ka vainīgs ir otrs, nevis viņi.

Skorpions

Skorpioni ir klusi, domīgi un noslēpumaini. Šī kombinācija šķiršanās procesā var likt domāt, ka jums bijušas attiecības ar kādu traku varoni no šausmu filmas. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu