Nosaukta NHL aizvadītās nedēļas pirmā zvaigzne

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makdeivids
Konors Makdeivids Foto: AP/ Scanpix

Edmontonas "Oilers" centra uzbrucējs Konors Makdeivids atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas pirmo zvaigzni, ziņo turnīra rīkotāji.

Par otru labāko atzīts Stenlija kausa glabātājas Vegasas "Golden Knights" vārtsargs Logans Tompsons, bet trešās zvaigznes gods ticis Ņujorkas "Rangers" uzbrucējam Aleksisam Lafrenjē.

Makdeivids trīs mačos guva trīs vārtus un atdeva piecas rezultatīvas piespēles, edmontoniešiem izcīnot trīs uzvaras. Šajā sezonā 27 gadus vecais kanādietis 70 mačos guvis 29 vārtus un atdevis 96 rezultatīvas piespēles, līgas ražīgāko spēlētāju sarakstā atpaliekot tikai no Kolorādo "Avalanche" uzbrucēja Neitana Makinona (47+80). "Oilers" zvaigzne līgā ir labākais piespēlētājs (96), izdarījis visvairāk piespēļu vairākumā (35), ir trešais vairākumā iekrātajos punktos (42) un piektais lietderības koeficientā (+33).

Tompsons iepriekšējā nedēļā laukumā devās trīs spēlēs, izcīnīja trīs uzvaras un atvairīja 102 metienus, vidēji ielaižot 0,98 ripas un neitralizējot 97,1% raidījumu. Kopš 17.martā viņš sešos mačos ielaidis caurmērā 1,13 ripas un atvairījis 96,2% metienu, bet sezona griezumā "Golden Knights" vārtsargam 41 spēlē ir 22 uzvaras, vidēji ielaistais 2,63 ripas un atvairīti 91,1% metieni.

Savukārt Lafrenjē trīs dueļos guva piecus vārtus, kas bija visvairāk līgā, un atdeva divas rezultatīvas piespēles. 2020.gada drafta pirmais numurs aizvada savu rezultatīvāko spēli karjerā - viņam 74 mačos ir 25 vārti un 27 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu