Agnese Zeltiņa atklāj savu svaru un jauno apņemšanos (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Četri uz koferiem"

Uzņēmēja un aktrise Agnese Zeltiņa lepojas ar to, kā izskatās savā vecumā. Viņa nenoliedz, ka tas ir smaga darba rezultāts, bet esot gan vēl pie kā piestrādāt.

"Visu mūžu esmu sekojusi līdzi tam, ko ēdu, un gājusi uz svaru zāli," izdevumam "Privātā Dzīve" teic aktrise un uzņēmēja Agnese Zeltiņa.

Viņa neslēpj, ka labas formas vārdā savas dzīves laikā esot piedalījusies neskaitāmos ēšanas izaicinājumos. "Esmu sēdējusi tikai uz zupiņām, pārtikusi vien no rīsiem un griķiem, ievērojusi dalīto ēšanas principu un keto diētu. Esmu izmēģinājusi intervālo badošanos, kad 18 stundas neko neēd un ēd tikai 6 stundas. Esmu izslēgusi no savas ēdienkartes pilnīgi visus ogļhidrātus, bet tik un tā svars nekritās tā, kā gribēju," uzskaita Agnese, kas nu ļāvusies jaunam izaicinājumam aktīvā dzīvesveida piekritējas Ritas Kalniņas vadībā.

"Man ir 52 gadi, esmu 176 cm gara un sveru 71 kg. Ideālais svars, ko Rita izrēķinājusi un ko es vēlētos sasniegt, ir 65 kilogrami.

Tāds man nav bijis kopš 2016. gada. Mans svars visu laiku turas ap 68 kg. Ziemā tas var pieaugt līdz pat 72 kg," stāsta Agnese, kura norāda – ne no saviem gadiem, ne sava svara nekautrējoties. "Ko tieši cilvēki, kas slēpj savu vecumu, grib apvest ap stūri? Es lepojos, ka 52 gados tā izskatos. Mani iedvesmo aktrise Demija Mūra, kurai ir 61 gads, un dziedātāja Dženifera Lopesa, kurai ir 54 gads. Viņas spridzina!

Jākautrējas būtu tām dāmām, kas 30 vai 40 gadu vecumā izskatās kā tantes. Es nekad neesmu kautrējusies no saviem gadiem, ar svaru ir citādāk," bilst Agnese.

Aktrise apņēmusies atbrīvoties no sešiem kilogramiem svara un šajā vasarā beidzot izdarīt to, no kā kādu laiku bija izvairījusies, – uzvilkt divdaļīgo peldkostīmu. Viņa sporto piecas reizes nedēļā un sporta klubā ir jau desmitos no rīta. "Acu priekšā turu perspektīvu, ka šovasar uzvelku divdaļīgo peldkostīmu, jo man ir plakans vēders. Tas man šobrīd ir svarīgāk par visu, tādēļ motivē celties un doties. Es, protams, varētu vingrot arī vienītī mājās, bet mani motivē cilvēki, kas sporta klubā atrodas visapkārt. Man patīk, ka sporta zālē uz mani skatās – tās laikam ir aktrises profesijas blaknes," nosmej Agnese.

Agnese trīs mēnešus apņēmusies arī vispār nelietot alkoholu.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 26. marta numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu