"Es pat nevaru iedomāties..." Porziņģis jau nevar vien sagaidīt izslēgšanas spēles

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters Connect/Scanpix

Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis pēc uzvaras pār Šarlotas "Hornets" atzina, ka nevar vien sagaidīt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu sākumu.

Porziņģa "Celtics" jau kādu laiku ir nodrošinājusi līderpozīciju Austrumu konferencē, un drīzumā izdzēsīs pat matemātiskas šaubas arī cīņā par visas NBA vadošās komandas statusu.

Tas nozīmē, ka Porziņģis, kurš šosezon vairākkārt izcēlis Bostonas fanu radīto atmosfēru, trešo reizi savas karjeras laikā uz parketa kāps NBA izslēgšanas spēļu turnīrā.

"Es pat nevaru iedomāties, kāda [atmosfēra] būs "TD Garden" [arēnā]. Jau regulārās sezonas mačos skaņa ir ļoti liela. Atceros, ka Dalasā atšķirība starp skaļuma līmeni regulārās sezonas un izslēgšanas spēļu mačos bija milzīga. Un tas joprojām vēl nedaudz bija kovida laiks. Arēna trīcēs. Nevaru vien sagaidīt šo atmosfēru. Tu kā spēlētājs sajūti šo enerģiju un no sevis izspied visu," sacīja Latvijas vadošais basketbolists.

Porziņģis savas karjeras laikā izslēgšanas spēlēs laukumā gājis tikai Dalasas "Mavericks" rindās. 2020. gada "play-off" turnīrā, kas norisinājās tā sauktajā "burbulī" Porziņģis savainojuma dēļ nespēja pabeigt pirmās kārtas sēriju pret Losandželosas "Clippers". "Mavericks" arī nākamā gada izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā tikās ar "Clippers" vienību. Arī toreiz Dalasas basketbolisti ar Porziņģi ierindā nespēja uzveikt Losandželosas klubu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu