Pašmāju šova "Amors" jaunā dalībniece sakašķējas ar Lieni Ušakovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TV3/Apollo.lv kolāža

Jaunais pašmāju šovs "Amors" uzņem apgriezienus. Šova jaunākajā epizodē TV skatītāji varēja sekot līdzi tam, ka pievienojas vēl viena dāma, un tā ir "Go3" iepazīšanās šovu skatītājiem jau zināmā Ļubova Sadikova, kura uzvarēja šova "Būs vai nebūs" otrajā sezonā. Ļubas ierašanās šovā tiek uzņemta ar dalītās sajūtām.

Ļubas pievienošanos dalībnieki uztver dažādi. Puiši spriež, ka viņa ir meitene no rajona. Madlēna uzskata, ka jaunpienācēja viņai nav konkurente, bet Liene Ušakova jaunās dalībnieces ierašanos salīdzina ar viesuli.

Pirmajā mirklī labs kontakts Ļubai izveidojas ar kikbokseri Kristapu Zīli. Dalībnieki jau prāto, vai no abiem varētu izveidoties pāris.

Vakarā dalībnieki spēlē mēmo šovu, un Ļuba un Liene tiek izraudzītas par komandu kapteinēm. Liene sākotnēji nevēlas stāties visu priekšā, un spēles gaitā Ļuba nopaļā Lieni, sakot, ka viņai "spiež kronis". Liene par Ļubas "uzbrukumu" ir neizpratnē.

Ļuba skaidroja, ka abas ir sievietes ar raksturu un "dažreiz šādiem cilvēkiem vienkārši vajag ierādīt viņu vietu. Nevar izturēties pret cilvēkiem kā pret sū***m. Tas nav smuki," teica Ļuba.

Ļuba pauda uzskatu, ka Liene neesot karaliene un pārējiem neesot jādara viss, ko viņa vēlas: "Ja neviena no meitenēm, kas ir it kā baigās draudzenes, nevar viņai pateikt, tad es to varu izdarīt."

Vēlāk abas dāmas šķietami izlīga. Liene spēra pirmo soli, mēģinot situāciju nolīdzināt.

Vairāk skaties video!

Jau vēstīts, ka Ļuba iepriekš piedalījās šovā "Būs vai nebūs", kur plūca uzvaras laurus.

Ar pārējiem šova dalībniekiem var iepazīties, lasot zemāk.

Jaunākā šova "Amors" sērija jau šo ceturtdien, 4. aprīlī, Go3.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu