"Netiku galā." Linda Mūrniece atklāti par pieļautajām kļūdām laulībā ar pirmo vīru (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Uzņēmēja un ekspolitiķe Linda Mūrniece nekad nav kautrējusies runāt par savām attiecībām, tajā skaitā arī par tām, kas nav izdevušās. Sarunu šovā "Zilonis studijā" viņa piedalījās diskusijā par randiņu tēmu un atskatījās uz savām laulībām un pieļautajām kļūdām.

Linda ne reizi vien minējusi, ka viņas pirmais vīrs un bērnu tēvs Raimonds ir viens no viņas tuvākajiem draugiem, ar otro vīru Hosamu Abu Meri viņa nekomunicē, bet trešo laulību ar Edgaru Līdumu, kas ilga dažus mēnešus, Linda nodēvējusi par pašas stulbumu.

"Es uzreiz apprecos, neejot uz randiņiem, un tad, kad apprecos, esmu ļoti aizņemta," smej Mūrniece. "Droši vien, ja es apzinīgi būtu gājusi uz randiņiem, tad šobrīd viena pati nesēdētu meža vidū, kā tas ir, es būtu laimīgi precējusies. Tā ka es pilnīgi piekrītu, ka uz randiņiem ir jāiet."

Atskatoties uz savu attiecību pieredzi, Linda arī tagad prot atzīt savas kļūdas, sakot, ka, esot laulībā ar pirmo vīru, visas lomas nav izdevies pienācīgi pildīt: "Bija skaidrs, ka vairs nav ne laika, ne spēka. Bērni vēl bija mazi. Man bija viena intervija, atceros, ka viena žurnāliste jautāja: kā jūs tiekat galā ar visām lomām – mammas, ministres, sievietes un sievas? Es tajā brīdī padomāju un teicu – lieliski ar visu tieku galā. Apmēram pēc mēneša mēs sākām šķiršanās procesu.

Tā bija mana iedoma, ka es tieku galā. Pilnībā uzņemos atbildību par to, ka es netiku galā," stāsta Mūrniece.

Viņa uz šo pieredzi var skatīties kā uz mācību stundu. "Jāmācās no savām kļūdām," norāda Linda un atzīst, ka viņas gadījums ir piemērs tam, kā nevajag darīt.

Viņa norāda – ja otrs cilvēks ir svarīgs, laiks viņam ir jāatrod: "Piemēram, politikas laikā bija situācijas, kad man bija jāraksta kalendārā pat zvans draugam. Desmit minūtes. Bija tiešām tik saspringti. Lai koptu visas attiecības, tās ir jāplāno un loģiski, ka būtu vajadzīgs un obligāti darāms tas, ka jāieplāno laiks divatā ar savu partneri," stāsta uzņēmēja.

"17 gadi tāpat ir ļoti ilgs laiks. Tas man bijis pamats dzīvē un ir joprojām. Tāpēc mūsu attiecības joprojām ir ļoti labas. Tas, kas piedzīvots deviņdesmito gadu sākumā, ir ļoti stabils pamats arī tālākām draudzīgām attiecībām," saka Linda.

Pēc trešās laulības šķiršanas Mūrniece ir brīva sieviete un uz randiņiem neiet.

Linda viesojās arī Apollo.lv radījumā "Sirdslietas", kur pastāstīja par to, pie kādiem vēl secinājumiem nonākusi. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu