Kā Krīvēns Taizemē pētīja seksa industrijas patieso seju, nu varēs redzēt arī TV ekrānos (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

No sestdienas, 6. aprīļa, Sandija Semjonova veidotais dokumentālais seriāls "Taizeme. Tikai pieaugušajiem" ar Krivenchy jeb Jāni Krīvēnu nonāk TV ekrānos. Kanāla TV6 skatītājiem Krivenchy mēģinās atklāt Taizemes seksa industrijas patieso seju.

Sešās sērijās filmēšanas komanda ienirst Bangkokas un citu pilsētu naktsdzīvē, lai skatītājiem pavērtu durvis uz pasaules seksa izklaides centra aizkulisēm. Tā būs iespēja ieskatīties vietās, kuras no kameru objektīviem tiek uzmanīgi sargātas ar mērķi noslēpt industrijas ēnas pusi, kurā termini "bauda" vai "izklaide" ir sveši.

Ceļojumā pa seksa izklaides takām skatītājus vedīs reperis un šovu vadītājs Jānis Krīvēns, kurš sadarbībā ar Semjonovu pētīja Latīņamerikas narkotiku biznesu dokumentālajā seriālā "Bolīvija. Pa kokas pēdām".

Foto: "Taizeme. Tikai pieaugušajiem" aizkulises

Dokumentālā seriāla režisors Sandijs Semjonovs atzinību izpelnījies kā žurnālists, kurš veido reportāžas no karstākajiem punktiem, kā arī producents un režisors, kurš uzdrošinās atspoguļot tematus, par kuriem ne vienmēr pieņemts plaši runāt.

Go3 televīzijā ir iespēja noskatīties dokumentālā seriāla "Pa kokas pēdām" abas sezonas par Bolīviju un Kolumbiju, kā arī jaunāko veikumu – dokumentālo filmu “Briedis pret Briedi” par Latvijas labākā boksera cīņu ar slavu.

Dokumentālās sērijas veidotas studijā "Skuba films". Režisors ir Sandijs Semjonovs, operatori – Jānis Indriks un Ģirts Straustiņš. Par montāžu atbild Toms Krauklis, Jurģis Ločmelis un Ance Muižarāja.

Skaties dokumentālo seriālu "Taizeme. Tikai pieaugušajiem" kanālā TV6 no 6. aprīļa sestdienās plkst. 23.00 ar atkārtojumu otrdienās plkst. 02.00 vai arī meklē visas epizodes Go3 televīzijā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu