"Visu nost!" Liene Ušakova kameru priekšā apspriežas ar ķirurgu par intīmo plastiku (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dīdžejmeitene, dziedātāja un šovu zvaigzne Liene Ušakova lēmusi veikt intīmās plastikas operāciju, lai ne tikai padarītu savu ķermeni par pašu pilnību, bet arī uzlabotu savu seksuālo dzīvi. Kā solīts, viņa ļaus procesam sekot līdzi arī TV skatītājiem. 

Liene ieradusies klīnikā pie plastiskā ķirurga uz konsultāciju, lai iegūtu atbildes uz visiem interesējošajiem jautājumiem. 

Liene jau iepriekš apsolīja, ka ļaus TV skatītājiem sekot līdzi savām pārvērtībām. TV kameru priekšā tiek veikta apskate viņas intīmajai zonai.

Viņa ķirurgam stāsta, kādu rezultātu vēlas: "Es gribu nost palikušo lieko ādu, es vēlos, lai pilnīgi viss būtu simetriski, kā es rādīju, pufīgi, lai lielās kaunuma lūpas ir piepildītas. Visu lieko nost!"

Plastiskais ķirurgs gan norādīja, ka "visu nost" gan nevarēs, jo varot mainīties jutība. 

Viņa speciālistam vaicāja arī par to, vai šī procedūra uzlabo intīmo dzīvi, uz ko ķirurgs atbildēja, ka jā. Veicot šo procedūru, sievietes tiekot vaļā no kompleksiem, un tas vien jau esot svarīgs aspekts, lai intīmā dzīve uzlabotos.   

Liene ir nedaudz pārsteigta, ka pēc operācijas no seksa ir jāatturas vismaz pusotru mēnesi. Viņa cer, ka tas būs tā vērts.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu